Lika men ändå så olika

Långt innan tvillingarna var födda fick jag ett samtal från mamma Maria som ville boka in en nyföddfotografering och ingen blev väl gladare än jag när mejlet kom att tvillingarna nu var redo att modella. Redan tre veckor gamla idag – men eftersom de var prematura gick det utan problem att fotografera dessa två mirakel sovandes.

Här kommer bilder från dagens fotografering.

Varning utfärdas för hål i tänderna!! Sockersöta små troll – minst sagt. Lika men ändå så olika. Trygga i sin närhet av varandra och bryr sig inte ett dugg om vad som händer i deras omgivning (än så länge).

Tack för att jag fick förtroendet att fotografera killarna.

 • Sara Landstedt - Åååååh jisses vilka raringar!!
  Jättefint fångat Jenny!!

 • Anna-yoga - Men herre min gud så fina! Nästan (men bara nästan) så jag blir sugen på fler barn! Jättefina bilder Jenny, verkligen. Älskar det enkla där barnen blir helt i fokus. Vilken lycklig mamma och pappa det finns där ute som får dessa fina bilder på sina pojkar! kram Jenny, ses imorgon!

 • Anna - Sjukt fina bilder Jenny & vilka små sötingar!!!!! **Kram**

 • Fotograf MissJeni - Åh så vackert! Den sista bilden är ju helt underbar!!

 • Lina Roos - Åhhhh vad fina!!!!

 • Marit Solblad - Superhärliga bilder! Så fina poseringar av dom små killarna..

 • becca - SÅ söta! :D

 • Eva-Lena - Underbara Bilder Jenny!
  Kram

 • POOS - Ogarp Foto - Men herregud vilka fina små killar!
  Om jag skulle få uppdraget att fotografera nyfödda hade jag gråtit av lycka!

 • Linda Griffin - Jag saknar ord SÅ gulligt!! ♥ ♥ ♥

 • Helena Adolphson - Men alltså WOW! Hur lyckas du! Helt ljuvliga bilder, du är helt fantastiskt!

 • Petra Sundberg - Den näst sista bilden är ju för härlig! Förstår att det var en mysig fotografering!

 • Fotograf Patrik Eriksson - Grymt fina bilder! Hade själv nyss en nyföddfotografering och är nybörjare kring det, så det jag undrar är hur lyckades du med att få upp deras huvuden t.ex på första bilden? :) Använder du någonting under ”tyget” elr så för att huvudet ska komma högre upp? Jag hoppas på att du vill svara, Mvh // Fotograf Patrik Eriksson

Din epost publiceras aldrig. Obligatoriskt *

*

*