Life is beautiful

Efter att jag har varit på en workshop i Stockholm i dagarna tre – är mitt hjärta fyllt med kärlek och nya visioner att förverkliga. Life is beautiful!

Bröllopsfotograf Skåne, Beloved, Fotograf Lund

Beloved är magiskt (minst sagt). En upplevelse mer än en vanlig fotografering. Jag vill berätta om din historia, kärleken, känslorna och  små ögonblick som gör ditt liv rikt. Jag kommer att satsa stort på Beloved och just nu har jag ett erbjudande som du inte får missa.  BELOVED

Spread the love!

  • Becca - Jättevackert! Fint ljus !

  • Anneli - A'la Foto - Finfina bilder Jenny!

    Jag var här för att kolla lite bröllopsbilder för att bli inspirerad av dig men ser att du inte har någon sån kategori så det går inte att se bara dina bröllopsbilder! Lite synd tycker jag och tråkigt för blivande brudpar när de vill spana in hur fantastisk du är! För det är du! :O))

    Kram

  • Jenny - Åh Tack Anneli! Det har försvunnit bort när jag gjorde lite ändringar på hemsidan. Det finns nu kategorier igen =) Kram och tack för dina varma ord

  • Fotograf Louise Johansson - Åh gud vilka vackra bilder! Du är fantastiskt duktig :) Dina bilder inspirerar verkligen mig :)

Din epost publiceras aldrig. Obligatoriskt *

*

*