MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Det vackraste vi har <3

Kärlek. Bebisbubbla. Lycka. Magi. Overkligt. Vackert. Finns så många ord som beskriver dessa små mirakel. Jag älskar att vara fotograf och föreviga nyfödda små mirakel. En mycket speciell tid i alla nyblivna föräldrars liv och många som kommer till mig med sina små bebisar för babyfotografering runt 6- 7 månader säger att dom ångar att dom inte gjorde även en nyföddfotografering.

För att vara säker på en fotograferingstid hos mig är det bäst att boka sin tid redan innan bebisen har kommit till världen. Vi prel.bokar en tid och så fort bebisen tycker det är läge att komma till världen skickar man ett SMS till mig för att få en tid.

Jag började fotografera nyfödda redan 2009 och har sedan dess haft ett 50-tal varje år. Alla små nyföddingar som kommer till mig är som ”mina” småttingar.

Fotograf Nyfödd Malmö, Fotograf Nyfödd Lund, Fotograf Lund, Fotograf Malmö, Nyföddfotograf Malmö,Nyföddfotograf Lund, Babyfoto Lund, Babyfoto Malmö, Babyfotograf lund, Babyfotograf Malmö