Under första året händer det, varje dag, nya saker i ditt barns liv. Varje ålder har sin charm och det finns mycket att porträttera. Mina bilder är enkla, stilrena med bebisen i fokus. Jag använder mig av noga utvald rekvisita och bakgrunder som går i neutrala toner.

4 MÅNADER
När din bebis är 4 månader är den stark i nacken och kan ligga på magen en kort stund. Smälla av söta små leenden och posera i små hinkar/korgar som finns i rekvisitahörnan. 
6-8 MÅNADER
Runt denna åldern sitter oftast ditt barn själv, kan ligga på rygg och leka med sina små fötter och posera som en liten supermodell. Denna åldern är superfin att föreviga då mycket hunnit hända. En favoritålder!
12 MÅNADER
Nu kryper, står och kanske går din bebis. Vi kan fira din 1åring med en ballongfest och variera bilderna med klassiska babyporträtt. En lekfull ålder med stor variation i bilderna. 

Pris: 950 kr 
BARNETS FÖRSTA ÅR
GRATIS babyfoto när du bokar 1-års foto

  • En gratis fotografering, 5-7 månader inkl. syskon och familjebilder
    samt en 1-års fotografering ca 30 min fotografering, vid 12-13 månader med ettåringen för att fånga milstolpar som att stå, gå och massa fina uttryck.
  • Lån av noga utvald rekvisita som vackra korgar, stolar, filtar, plädar
  • Naturliga och genuina porträtt. En stor variation av enskilda porträtt, syskonbilder, familjebilder.
  •  Personlig bildvisning 1 - 2 veckor efter resepektive fotografering.

    April 3 tider kvar
    Maj 3 tider kvar

Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering.

MENY