Under första året händer det, varje dag, nya saker i ditt barns liv. Varje ålder har sin charm och det finns mycket att porträttera. Mina bilder är enkla, stilrena med bebisen i fokus. Jag använder mig av noga utvald rekvisita och bakgrunder som går i neutrala toner.

4 MÅNADER
När din bebis är 4 månader är den stark i nacken och kan ligga på magen en kort stund. Smälla av söta små leenden och posera i små hinkar/korgar som finns i rekvisitahörnan. 
6-8 MÅNADER
Runt denna åldern sitter oftast ditt barn själv, kan ligga på rygg och leka med sina små fötter och posera som en liten supermodell. Denna åldern är superfin att föreviga då mycket hunnit hända. En favoritålder!
12 MÅNADER
Nu kryper, står och kanske går din bebis. Vi kan fira din 1åring med en ballongfest och variera bilderna med klassiska babyporträtt. En lekfull ålder med stor variation i bilderna. 

BABYFOTO
FOTOGRAFERINGSAVGIFT
 950 kr  

Upp till en timmes fotografering i studio

Jag fotograferar i studion och tar porträtt din lilla familjemedlem. Jag vill visa dig så mycket variation som möjligt utifrån dina önskemål. Fotograferingen tar upp till 1 timme och sker vanligtvis på vardagar (helger: +550 kr).

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering. 

Populärt är att fotografera 2 gånger under babyns första år
Se aktuellt erbjudande BARNETS FÖRSTA ÅR

MINISESSION
FOTOGRAFERINGSAVGIFT
 500 kr  

10-15 minuters fotografering i studio

En kortare fotosession för ett barn i studio särskilda dagar under månaden. Ditt barn fotograferas i de kläder ni kommer i.


April FULLBOKAT
Maj 1 tid kvar
Juni 2 tider kvar

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering. Specialpaket finns med digitala filer.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn.  Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon.  Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Dina produkter kan du betalas via faktura (10 dagar), kreditkort vid din bildvisning eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning. Mer information hittar du här - betalning.

Menu