UTOMHUSFOTOGRAFERING

Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag fotograferar utomhus maj-oktober i vackra miljöer i Bjärred. Dessa porträtt är lekfulla,busiga, charmiga och klassiska i en fin blandning. Mina fotoplatser är noga utvalda där ljuset är perfekt. Utomhusfotografering rekommenderas för barn över 2 år.

Varje ålder har sin charm. Det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga, energiska som finns hos barn – allt detta skapar vackra och personliga bilder. Under en fotografering hos mig har vi roligt och busar och leker – stora som små.

Under din fotografering tar vi olika kombinationer av bilder som familjebilder, föräldrabilder och syskonbilder.

Bilder som du kommer att njuta av i flera generationer framöver!

FOTOGRAFERINGSAVGIFT

 1200 kr
(gäller vardagar)
Helgtillägg +550 kr 


I fotograferingsavgiften ingår

Planering av din fotografering och personlig
rådgivning över telefon om du önskar det.

ca 1 timmes fotografering 
Personligt bildvisningsmöte i studion
ca 1-2 veckor efter fotograferingen

 Det ingår inga bilder eller produkter i fotograferingsavgiften.
Läs mer under priser för info.

OBS! Det gäller att vara ute i god tid för att säkerställa att ni får den tid för fotografering som ni önskar. 
Det är 3-6 veckors kötid under högsäsongen för utomhusfotograferingar.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

STEG 1

KONTAKTA MIG

Är du intresserad av en fotografering?
Skicka en förfrågan via mitt formulär Kontakta mig eller ring mig/skicka SMS så berättar jag mer och svarar på dina frågor.

STEG 2

BOKNING & FÖRBEREDELSE

Så snart du bestämt dig. Bokar vi en tid för vår fotografering. Ca 3 veckors väntetid året runt. Jag berättar mer om hur du kan förbereda dig, tipsar om klädval etc.

STEG 3

FOTOGRAFERING

Äntligen dags för den roliga fotograferingen!!!
Under ca 45 min är det fullt fokus. Då vi tar minnesvärda varierade bilder - klassiska och busiga. 

STEG 4

BILDVISNING

En efterlängtad bildvisning väntar! Jag har valt ut era bästa bilder som ni får välja mellan. Ni väljer favoritbilder som sedan omvandlas till ovärderliga produkter att inreda ert hem med.

VANLIGA FRÅGOR

VAD INGÅR I FOTOGRAFERINGEN OCH VAD KOSTAR DET?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan). 

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

Slutsumman brukar vara allt mellan 4000 – 12000 kronor och då beställer mina kunder oftast några tavlor och digitala filer. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många många år framöver så det är en investering för lång tid framöver.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn.  Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra! I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon.  Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DIGITALA FILER?

När du köper tavlor från 28×36 cm och uppåt så ingår matchande digitala filen till tavlan så att ni kan göra flera kopior till släkt och vänner. Det går självklart jättebra att beställa separata digitala filer eller alla digitala filer om du önskar det. Det ingår inga digitala filer i fotograferingsavgiften.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut! Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

Efter din fotografering får du med dig en komplett produkt- och prisguide så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera vad du vill göra med dina bilder. Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen kommer du till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram som ingår i ett paketerbjudadne. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via onlinebetalning/faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter kan du betalas via onlinebetalning vid din bildvisning eller via faktura genom SveaEkonomi. Mer information hittar du här - betalning.

Menu