Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag fotograferar utomhus maj-oktober i vackra miljöer i Bjärred. Dessa porträtt är lekfulla,busiga, charmiga och klassiska i en fin blandning. Mina fotoplatser är noga utvalda där ljuset är perfekt. Utomhusfotografering rekommenderas för barn över 2 år.

Varje ålder har sin charm. Det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga, energiska som finns hos barn – allt detta skapar vackra och personliga bilder. Under en fotografering hos mig har vi roligt och busar och leker – stora som små.

Under din fotografering tar vi olika kombinationer av bilder som familjebilder, föräldrabilder och syskonbilder.

Bilder som du kommer att njuta av i flera generationer framöver!

STANDARDSESSION
FOTOGRAFERINGSAVGIFT

 1200 kr

Upp till en timmes fotografering utomhus på mina favoritplatser i Bjärred. Familjebilder, syskonbilder, enskilda bilder med stor variation på klassiska porträtt och dokumentära porträtt. En till två fotoplatser beroende på väder och ålder på barnen. Fotografering sker vanligtvis i Bjärred/Lomma.

Tillägg tillkommer vid resa till andra önskemål om fotoplatser.

Maj FULLBOKAT
Juni FULLBOKAT
Juli 4 tider kvar (endast utomhus)
Augusti 10 tider kvar

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering. Specialpaket med digitala filer finns. 

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn.  Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon.  Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt- och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Dina produkter kan du betalas via faktura (10 dagar), kreditkort vid din bildvisning eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning. Mer information hittar du här - betalning.

Menu