Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag har arbetat fram en unik form av fotografi, ljussättning, bakgrunder, bearbetning för att skapa fantastiska porträtt. Varje ålder har sin charm - det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga och energiska som finns hos barn. Under en fotografering hos mig har vi roligt och busar och leker – stora som små.

HUR GÅR EN FOTOGRAFERING TILL?

 1. En fotografering startar alltid med en kontakt.  Skicka mig en  förfrågan - så återkommer jag så fort jag kan med information och förslag på tider för din fotografering.
 2. Ni får all information ni behöver för att känna er trygga inför er fotografering.
 3. Ni kommer till min studio för fotografering. Väljer bakgrunder beroende på vilka klädval ni gjort och rockar loss i mitt superfina förråd med rekvisita.
 4. Efter er fotografering bokar vi en ny tid för bildvisning i min studio. Vi går då igenom alla de bästa bilderna från er fotografering. Du bestämmer vad du vill göra med dina bilder och beställer dina bilder som du älskar mest. Därefter producerar vi era produkter och jag lovar, ni kommer att älska resultatet.

HUR BOKAR JAG?

När är den bästa tiden att fotografera funderar du säkert på. Alla åldrar har sin unika charm men bäst är när barnet är 5- 15 månader eller 3 år och uppåt. Jag får ofta höra att jag har ett enormt tålamod och jag är alltid inlyssnande till barnens specfika behov. Att komma ner på deras nivå och busa är det  bästa jag vet. Jag är dessutom bra på att läsa av och fånga de flesta barn när jag får förtroendet.Tveka inte utan skicka mig en förfrågan - så lovar jag att vi tillsammans kommer att lyckas med att få de finaste bilder du någonsin sett på dina små skatter.

Varmt välkommen att boka!
 

Pris: 950 kr

 • Upp till en timmes fotografering i studion
 • Lån av noga utvald rekvisita som vackra korgar, stolar, filtar, plädar
 • Naturliga och genuina porträtt. En stor variation av enskilda porträtt, syskonbilder, familjebilder.
 • Personlig bildvisning 1 - 2 veckor efter vår fotografering.

  Pristillägg tillkommer på helger +550 kr

  Lediga tider
  December 4 tider
  Januari 8 tider

Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften.  Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering.  Läs mer om priser för mina produkter HÄR.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn.  Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon.  Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MENY