Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag har arbetat fram en unik form av fotografi, ljussättning, bakgrunder, bearbetning för att skapa fantastiska porträtt. Varje ålder har sin charm - det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga och energiska som finns hos barn. Under en fotografering hos mig har vi roligt och busar och leker – stora som små.

OM DIN FOTOGRAFERING

Ni kommer till min studio för fotografering. Vi väljer bakgrunder beroende på vilka klädval ni gjort och rockar loss i mitt superfina förråd med rekvisita.

Efter er fotografering får ni ett par dagar senare en länk till ett onlinegalleri, tillgänligt 7 dagar. Där finns alla era bästa bilder från fotograferingen samlade.

Du bestämmer vad du vill göra med dina bilder och beställer dina bilder som du älskar mest. Därefter producerar vi era produkter och jag lovar, ni kommer att älska resultatet.

BOKA DIN TID

När är den bästa tiden att fotografera funderar du säkert på. Alla åldrar har sin unika charm men bäst är när barnet är 5- 15 månader eller 3 år och uppåt. Jag får ofta höra att jag har ett enormt tålamod och jag är alltid inlyssnande till barnens specfika behov. Att komma ner på deras nivå och busa är det bästa jag vet. Jag är dessutom bra på att läsa av och fånga de flesta barn när jag får förtroendet.


Tveka inte utan skicka mig en förfrågan - så lovar jag att vi tillsammans kommer att lyckas med att få de finaste bilder du någonsin sett på dina små och stora skatter.
Varmt välkommen att boka!
 

Pris: 950 kr

 • Upp till en timmes fotografering i studion
 • Lån av noga utvald rekvisita som vackra korgar, stolar, filtar, plädar
 • En stor variation av enskilda porträtt, syskonbilder, familjebilder.
 • Du får se dina bilder online i ett galleri där du får rabatterade priser 7 dagar.  

  Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. 
  Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften.  Dessa köper du separat.


CORONA & SÄKERHET - Info om hur jag arbetar

I dessa ovanliga tider vill jag bara uppdatera dig om hur jag jobbar i min studio. Som barnfotograf lever vi med dagissnuvor och kräksjuketider året om och detta med att begränsa smitta är en vardag för mig. 

Detta gör jag för att minska smittspridning 

 •  En kund i taget i studion tillsammans med mig
 •  Föräldrar hjälper till att flytta barnet/barnen så att vi kan   hålla avstånd
 •  Spritar och tvättar händerna noga
 •  Tvättar använd rekvisita dagligen
 •  Avbokar vid minsta symptom på sjukdom
 •  Fria avbokningar vid sjukdom
 •  Erbjuder beställning hemifrån med onlinegalleri 

Jag håller städat och tvättar händerna noga mellan varje kund. Som alltid, är jag det minsta sjuk så bokar jag alltid om de fotograferingar jag har. 

Detsamma gäller mina kunder, att ringa och boka om ifall ni är det minsta lilla sjuka. Både för smittrisken men framför allt för att förutsättningarna för att få en bra och rolig fotograferingär att alla är pigga och friska :). 

Ombokning är alltid kostnadsfri och du kan boka om så många gånger som krävs för att vi ska kunna ses när alla är krya. 
Nu i Coronatider tar jag max två bokningar per dag för att kunna ha tid mellan fotograferingarna. Området runt studion är väldigt lugnt och här rör sig inte mycket folk.

Jag följer också noga de rapporter och rekommendationer som ges och är beredd att anpassa mig efter dessa.

Ni kan känna er trygga med att komma till min studio.

MENY