Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag har arbetat fram en unik form av fotografi, ljussättning, bakgrunder, bearbetning för att skapa fantastiska porträtt. Varje ålder har sin charm - det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga och energiska som finns hos barn. Under en fotografering hos mig har vi roligt och busar och leker – stora som små.

OM DIN FOTOGRAFERING

En fotografering startar alltid med en kontakt.  Skicka mig en förfrågan- så återkommer jag så fort jag kan med information och förslag på tider för din fotografering. Ni får då all information ni behöver för att känna er trygga inför er fotografering.

Ni kommer till min studio för fotografering. Vi väljer bakgrunder beroende på vilka klädval ni gjort och rockar loss i mitt superfina förråd med rekvisita.

Efter er fotografering bokar vi en ny tid för bildvisning i min studio. Vi går då igenom alla de bästa bilderna från er fotografering. Du bestämmer vad du vill göra med dina bilder och beställer dina bilder som du älskar mest. Därefter producerar vi era produkter och jag lovar, ni kommer att älska resultatet.

BOKA DIN TID

När är den bästa tiden att fotografera funderar du säkert på. Alla åldrar har sin unika charm men bäst är när barnet är 5- 15 månader eller 3 år och uppåt. Jag får ofta höra att jag har ett enormt tålamod och jag är alltid inlyssnande till barnens specfika behov. Att komma ner på deras nivå och busa är det bästa jag vet. Jag är dessutom bra på att läsa av och fånga de flesta barn när jag får förtroendet.
Tveka inte utan skicka mig en förfrågan - så lovar jag att vi tillsammans kommer att lyckas med att få de finaste bilder du någonsin sett på dina små och stora skatter.


ÖNSKEMÅL/TILLVAL AV REKVISITA
Det går att välja till ballonger och blommor som specialrekvisita till en extra avgift på 300 kr.Varmt välkommen att boka!
 
MENY