Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag har arbetat fram en unik form av fotografi, ljussättning, bakgrunder, bearbetning för att skapa dessa fantastiska porträtt. Stylade porträtt handlar om detaljer och naturliga uttryck. 

Tidlösa porträtt med elegans, stylade och fotograferade med en konstnärlig touch. 

Grundpaket: 6950 kr

  • En färdig tavla 40x50 cm inkl. matchande digital fil
  • 2 tavlor 20x25 cm  inkl. matchande digitala filer
  • Möjlighet att lägga till fler bilder till ditt paket vid en personlig
    bildvisning 1-2 veckor senare

  • Ca 1,5 timmes fotografering/styling i studio 
  • Vackra klassiska tidlösa porträtt med konstnärlig touch 
  • Planering av fotografering per telefon. 
  • Två till tre olika ombyte/bakgrunder

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL


Bokningsvillkor:  Vid bokning av FineArt porträtt godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler. 

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Dessa sessioner tar 1-2 timmar.

Mitt mål är att skapa en vacker, varierad och tidlös porträttserie åt dig. När ni kommer, börjar vi med att lägga fram kläderna du har tagit med dig och ser vad som passar bäst. Vi diskuterar hårstyling och jag hjälper till med att locka/platta håret alternativt göra en enklare håruppsättning. 

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

Barnen ska vara minst 6 år gamla. Barnen ska kunna följa instruktioner från mig. Dessa sessioner är ganska lugna och kräver lite tålamod. 

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

Efter din fotografering bokar vi in en bildvisning. Vid bildvisningen presenterar jag bilderna och du väljer ut de som du vill ska ingå i ditt paket. Du har även fått med dig en komplett produkt- och prisguide efter din fotografering så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera om du vill göra något extra med dina bilder.  

Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen kommer du till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram som ingår i ett paketerbjudadne. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du en bokningsavgift på 950 kronor via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Detta belopp dras sedan av från paketpriset vid bildvisningen då resterande belopp faktureras.

De produkter som du beställer utöver paketet kan betalas via faktura (10 dagar), kreditkort vid din bildvisning eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefri delbetalning. Mer information hittar du här - betalning.

MENY