Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag har arbetat fram en unik form av fotografi, ljussättning, bakgrunder, bearbetning för att skapa dessa fantastiska porträtt. Stylade porträtt handlar om detaljer och naturliga uttryck. 

Tidlösa porträtt med elegans, stylade och fotograferade med en konstnärlig touch. 

Pris: 950 kr

  • Upp till en timmes fotografering i studion 
  • En speciell fotografering för barn 6 år och uppåt
    Ska kunna ta instruktioner
  • Vackra ljussatta porträtt med konstnärlig touch
  • Utgår från dina önskemål på tema, färg och stil
  • Du får genuina, klassiska porträtt med personlighet
  • Två till tre olika ombyte/bakgrunder
  • Personlig bildvisning 1 - 2 veckor efter vår fotografering

Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering.  Läs mer om priser för mina produkter HÄR.

Bokningsvillkor: Minimumköp 3550kr. Vid bokning av Fine Art porträtt godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler. 

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

I fotograferingsavgiften ingår det mina förberedelser, fotografering och en personlig bildvisning då du beställer dina bilder och produkter. 

De flesta av mina kunder vill ha åtminstone en ordentlig tavla på väggen. T.ex kostar en 40x50 cm tavla med Fine Art print från 3550 kr.

Minimumköp 3550 kr 
Finns paket med vackra produkter och digitala filer fr. 7450 kr

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Dessa sessioner tar 1-2 timmar.

Mitt mål är att skapa en vacker, varierad och tidlös porträttserie åt dig. När ni kommer, börjar vi med att lägga fram kläderna du har tagit med dig och ser vad som passar bäst. Vi diskuterar hårstyling och jag hjälper till med att locka/platta håret alternativt göra en enklare håruppsättning. 

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

Barnen ska vara minst 6 år gamla (inga förskolebarn). Barnen ska kunna följa poseringsinstruktioner från mig. Dessa sessioner är ganska lugna och kräver lite tålamod. 

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

Efter din fotografering bokar vi in en bildvisning. Vid bildvisningen presenterar jag bilderna och du väljer ut de som du vill ska ingå i ditt paket. Du har även fått med dig en komplett produkt- och prisguide efter din fotografering så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera om du vill göra något extra med dina bilder.  

Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen kommer du till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram som ingår i ett paketerbjudadne. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du en bokningsavgift på 950 kronor via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Resterande belopp faktureras vid fotograferingen.

De produkter som du beställer utöver paketet kan betalas via faktura (10 dagar), kreditkort vid din bildvisning eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefri delbetalning. Mer information hittar du här - betalning.

Menu