FINEART PORTRÄTT

Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende.  Jag har arbetat fram en unik form av fotografi, ljussättning, bakgrunder, bearbetning för att skapa dessa fantastiska porträtt. FineArt porträtt handlar om detaljer och naturliga uttryck.

Att fånga bilden är bara halva upplevelsen, vi lägger mycket stor vikt och stolhet i våra handgjorda inramningar och album.  Bilderna är vackra på datorn men det går inte att jämföra med en vackert inramat porträtt. Låt mig ge er en upplevelse och min expertis att ta fram klassiska porträtt på dina barn. Bilder som ni kommer att njuta av i flera generationer framöver!

Tidlösa porträtt med elegans, stylade och fotograferade med en konstnärlig touch. En speciell fotografering för barn från 6 år och uppåt. Rekommenderas särskilt för våra tonåringar som får en upplevelse över det vanliga.

Fotograferingsavgift

1500 kr

(GÄLLER VARDAGAR) 


Helgtillägg + 950 kronor

Fotografering av 2 personer, tillsammans och var för sig. 
Vid fotograferingen utgår vi från era önskemål och personligheter 
för att skapa fantastiska porträtt tillsammans. 
Det kan vara något tema eller speciell stil som ni vill förmedla. 

Fotograferingen sker på vardagar 13.00 eller 15.00 när skolan slutat.  


I fotograferingsavgiften ingår

Planering av din fotografering, personlig rådgivning över telefon. Frågor om klädval, rekvistia, tema för fotograferingen etc.

Fotografering upp till 2 timmar

Enklare styling av föräldrar och Jenny / önskas Makeup artist kan ni boka detta som tillval

Redigering av ca 10-15 bilder som presenteras vid bildvisningen som är ca 2 veckor efter fotograferingstillfället.

 Bilder köper Ni separat vid er bokade bildvisning. Det ingår inga bilder eller produkter i fotograferingsavgiften.LÄS MER OM HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

VANLIGA FRÅGOR

VAD INGÅR I FOTOGRAFERINGEN OCH VAD KOSTAR DET?

Denna speciella porträttfotografering är ungefär 1,5-2 timmar och inkluderar 1-3 personer.  

Tillsammans diskuterar vi innan fotograferingen vad ni har för mål med fotograferingen, tema, styling osv. Jag tar sedan bilder med så stor variation som möjligt. Det finns möjlighet att låna klänningar till de minsta. Locktång och plattång finns även för hårstyling (min kunskap är begränsad här så vi hjälps åt). Önskar du någon specifik rekvisita som blommor t.ex kan jag införskaffa detta mot en tilläggsavgift. 

Målet är att ta tidlösa, klassiska porträtt som är lugna och personliga.

Du betalar en fotograferingsavgift som är 1500 kronor. Denna avgift är för din fotograferingstid, styling, lån av rekvistia och din bildvisningstimme.  Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

Slutsumman brukar vara allt mellan 4000 – 12000 kronor och då beställer mina kunder oftast några tavlor och digitala filer. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många många år framöver så det är en investering för lång tid framöver.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-60 minuter, detta beroende på hur många som är med i fotograferingen. Stylingen tar ca 30 minuter, och vi brukar köra två olika uppsättningar med rekvisita beroende på dina önskemål.

 Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt och bilder tillsammans om det är fler barn. Det kan vara syskon eller bästa kompisar.  Resultatet från en FineArt fotografering blir ca 10 – 15 färdiga unika porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

Det går bra att vara upp till tre personer.  Mamma + barn eller syskon. Barnen måste vara minst 6 år gamla för att genomföra denna fotografering och kunna lyssna till mina instuktioner.

INGÅR DIGITALA FILER?

När du köper tavlor från 28×36 cm och uppåt så ingår matchande digitala filen till tavlan så att ni kan göra flera kopior till släkt och vänner. Det går självklart jättebra att beställa separata digitala filer eller alla digitala filer om du önskar det. Det ingår inga digitala filer i fotograferingsavgiften.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut! Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

Efter din fotografering får du med dig en komplett produkt- och prisguide så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera vad du vill göra med dina bilder. Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen kommer du till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram som ingår i ett paketerbjudadne. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via onlinebetalning/faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter kan du betalas via onlinebetalning vid din bildvisning eller via faktura genom SveaEkonomi. Mer information hittar du här - betalning.

Menu