BOKA DIN TID

Jag tar ett begränsat antal fotograferingar varje månad för att kunna ge varje kund en unik uppleveles och bra service. För att boka en tid skickar du in din förfrågan via mitt via mitt formulär KONTAKTA MIG eller ring mig/skicka SMS.

Jag har vanligtvis 3-4 veckors väntetid så vänta inte. Maj - December är min högsäsong så då är det lite längre tid.

Nyfödda tar jag en per vecka.

Vad kostar det och hur går det till?
Du betalar för din bokade fotograferingstid, olika pris beroende på vilken typ av fotografering. Det ingår inga digitala bilder eller produkter i denna avgift. Du beställer sedan online via ett galleri dina favoritbilder och produkter.

DIN FOTOGRAFERING

Det finns flera olika typer av fotograferingar att välja mellan. Nyfödd, Baby, Barn i studio, Utomhusfoto och gravidfoto.

När du bokat kommer jag att skicka dig mer information om förberedelser inför din fotografering, klädval och annat att tänka på.

Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. I studion finns alla mina produkter som visningsex som vi tittar på tillsammans.

BESTÄLLNING ONLINE

Just nu erbjuder jag onlinegalleri för beställning hemifrån. Du får då en länk till dina bilder och rabatterade priser under 7 dagar. Kan du inte beställa online bokar vi en tid för bildvisning i studion istället, då gäller ord. priser.

Jag hjälper gärna till via telefon och mail och väljer bilder till dina tavlor.

Olika från priser på alla mina vackra handgjorda produkter hittar du här.

MENY