BOKA TID

Hör av dig på telefon eller lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så ringer jag upp dig. Går även bra med SMS. Vi bokar en tid för din fotografering, oftast ca 2-6 veckor framåt.

Vi pratas vid om dina önskemål, vilken typ av bilder du gillar och vad du tänkt göra med dina bilder.

FOTOGRAFERING

Kom till studion på din bokade tid. Det finns gratis parkering utanför dörren med P-skiva.

Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Direkt efter fotograferingen tittar vi tillsammans på mitt produktsortiment så du ser vilka produkter du älskar mest. Vi bokar en tid till din bildvisning vanligtvis veckan därpå. Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro. 

Priser för fotograferingsavgifter hittar du här.

BILDVISNING

Vid din bokade bildvisning ser vi först på en bildspel på en projektorduk. Jag kommer att ha valt ut och visa dig de bästa bilder (10-40 stycken beroende på fotograferingstyp). Sedan hjälper jag dig att hitta dina favoriter och skapa en beställning som känns rätt för dig, ditt hem och din budget.

Olika från priser på alla våra vackra handgjorda produkter hittar du här.

HÄMTNING AV DIN BESTÄLLNING

När din beställning är klar att hämta (oftast 2-6 veckor efter din bildvisning beroende på vilka produkter du beställt) får du ett SMS med en tid att hämta. Passar inte tiderna, kan du ringa mig så bokar vi en tid som passar bättre.

MENY