Grattis till ditt väntande lilla mirakel! En fantastisk tid väntar dig och din familj. Det största man kan få uppleva i livet och en ny resa som börjar. Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering.  Nu med 10 års erfarenhet har jag fotograferat över 600 små mirakel. Under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.

OM DIN NYFÖDDFOTOGRAFERING

Din fotografering kommer att ta mellan 1 - 2,5 timme. Om du vill ha sovbilder på din lilla bebis rekommenderar jag att fotografera din bebis när den är mellan 5-14 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare. Det finns ett stort utbud av vacker rekvisita att välja mellan i min studio, särskilt anpassat för nyföddfotografering. Wraps, filtar, pannband, korgar med mera. Tillsammans kommer vi fram till vad du tycker om mest. 
 

Är ditt barn 3 veckor eller äldre går det självklart jättebra att få vackra bebisbilder ändå. Det blir då inte fokus på sovbilder och poserade bilder. Jag garanterar dock inte sovbilder utan vi följer bebisen från att ni kommer till studion. 

I fotograferingsavgiften ingår min skräddarsydda stylade nyföddfotografering och en personlig bildvisning ett par veckor efter vår fotografering. 

 

NÄR SKA JAG BOKA?

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service.

Jag tar betalt för fotograferingsavgiften först när vi bekräftat tid för fotograferingen, om i fall att något oförutsett skulle inträffa.

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.  

Pris: 1500 kr

 • 1,5 - 2 timmars fotografering i min studio i Lomma
 • Stort urval av rekvisita, unik och noga utvald
 • Bonus! Minisession när din bebis är 6-8 månader
 • Personlig bildvisning 1 - 2 veckor efter vår fotografering med ca 20-30 bilder att välja mellan.
 • November FULLBOKAT
  December FULLBOKAT
  Januari 1 tid kvar
  Februari 2 tider kvar

Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften.  Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering.  

Bokningsvillkor: Vid bokning av Nyföddfotografering godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler. 

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

OBS! Begränsat antal bokningar per månad. För garanterad tid så gäller att boka i tid. Först till kvarn.

GRAVID + NYFÖDD+ BONUS BABY
för 2200 kr

- Gravidfotograferingen 20 min. En bakgrund. En outfit / kläder eller underkläder.

- Nyföddfotografering ca 1,5-2 timmars fotografering av din bebis. 
Inkl. 10 välkommen till världen kort (ett och samma foto på samtliga)

- BONUS!!! Minisession när din bebis är 6-8 månader

Begränsat antal per månad 4 stycken, först till kvarn gäller.


OBS! Inga bilder ingår. Bilder och produkter beställs separat vid bildvisning. Läs mer om detta under pris - bilder och produkter.

ANGE: GRAVID & NYFÖDD vid din bokning
Bokningsvillkor: Vid bokning av Nyföddporträtt godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler. 

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift som är 1500 kronor. Denna avgift är för din fotograferingstid 1,5-2 timmar, lån av rekvisita som korgar och filtar som är noga utvalda för nyföddfotografering och det ingår även tid för din bildvisningstimme.  Denna avgift betalas efter din fotografering vid nyföddfotografering.

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan. Inga bilder eller produkter ingår i fotograferingsavgiften. 

Eftersom alla kunder har olika önskemål så har jag inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad man önskar.

Det finns bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

HUR BOKAR JAG?

Bokning av nyföddfotografering ska helst göras redan under din graviditet för att jag ska kunna garantera en tid till dig. Jag har en tid i veckan avsatt för nyfödda och dessa går först och främst till de som prel.bokat sin tid.

För att boka en fotografering kontaktar du mig enklast via kontaktformuläret där du lämnar uppgifter om BF och dina kontaktuppgifter. Jag återkommer då till dig via telefon oftast och diskuterar hur fotograferingen går till. Jag har ofta fullt i kalendern några månader i förväg, så därför är det bra att boka i tid då jag bara tar ett begränsat antal nyfödda varje månad för att kunna ge full service till alla kunder.

VAR ÄR FOTOGRAFERINGEN?

Fotograferingen är i min studio i Lomma där jag har tillgång till bästa förutsättningarna till en lyckad fotografering. Jag har ett stort utbud av rekvistia som filtar, fällar, hårband, korgar osv. Fotograferingen är 1-2,5 timme lång och vi tar det i lugn och ro hela tiden eftersom det är bebisen som bestämmer. 

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ INNAN FOTOGRAFERINGEN?

Jag fotograferar nyfödda mellan dag 4-10 och därför är det viktigt att ni hör av er så fort er lilla bebis kommit till världen. Redan på BB är optimalt för att hitta en tid så tidigt som möjligt.

När ni kör till fotograferingen är det bra om er lilla bebis är klädd i något som är enkelt att ta av, som man slipper dra över huvudet. Detta för att komma igång så smidigt som möjligt med fotograferingen. Bäst är det om bebisen är nymatad, men såklart är det inte alltid lätt att tajma med alla bestyr och tider. En mätt bebis = extra trött bebis. I studion har jag en bekväm soffa där ni kan mata bebisen i lugn och ro när detta behövs och samtidigt kan vi då även diskutera vår fotografering och ni får välja vilka färger, rekvisita som ni gillar.

NÄR FÅR JAG SE BILDERNA?

Ca 1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till min studio för en bildvisning där ni får se bilderna för första gången. Du har fått med dig en komplett produkt- och prisguide, efter din fotografering, så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera vad du vill göra med dina bilder. Du beställer bara det du själv önskar.

De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram samt Imageboxar som finns på lager. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

FÅR SYSKON VARA MED?

Det går jättebra! Syskonet ska då vara över 3 år. Annars rekommenderar jag att vänta med syskonbilder tills bebisen är runt 7 månader.

SKA VI TA MED OSS NÅGOT?

Ni behöver inte ta med er något speciellt då jag har ett stort utbud av rekvisita till nyfödda. Dessa bebisporträtt tas alltid utan kläder. Ta med extra blöjor och en napp om ni har det. Det är bra om ni klär er bebis i något enkelt som man inte behöver dra över huvudet, då kommer oftast fotograferingen igång snabbare.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Minimumköp 3550 kr 
Finns paket med vackra produkter och digitala filer fr. 7450 kr

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MENY