Grattis till ditt väntande lilla mirakel! En fantastisk tid väntar dig och din familj. Det största man kan få uppleva i livet och en ny resa som börjar. Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering.  Nu med 10 års erfarenhet har jag fotograferat över 600 små mirakel. Under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.

INFO OM DIN FOTOGRAFERING

HUR LÅNG TID TAR DET? FINNS DET REKVISITA ATT LÅNA?
Din fotografering kommer att ta mellan 1 - 2,5 timme. Om du vill ha sovbilder på din lilla bebis rekommenderar jag att fotografera din bebis när den är mellan 5-14 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare annars går det bra att boka för äldre bebisar upp till 6 veckor. Det finns ett stort utbud av vacker rekvisita att välja mellan i min studio, särskilt anpassat för nyföddfotografering. Wraps, filtar, pannband, korgar med mera. Vi tittar tillsammans på detta  när ni kommer till studion vilken rekvistia och färger som du tycker om mest. 
 

MIN BEBIS ÄR ÄLDRE ÄN 2 VECKOR, GÅR DET?
Är ditt barn 3 veckor eller äldre går det självklart jättebra att få vackra bebisbilder ändå. Det blir då inte fokus på sovbilder och poserade bilder. Jag garanterar inte sovbilder utan vi följer bebisens rytm från att ni kommer till studion. Varmt välkomna!

PRELIMINÄR BOKA TID

NÄR SKA JAG BOKA?
För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service.

BETALNING
Jag tar betalt för fotograferingsavgiften först när vi bekräftat tid för fotograferingen, om i fall att något oförutsett skulle inträffa.

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.  

Pris: 1500 kr

  • 1,5 - 2 timmars fotografering i min studio i Lomma. En lugn mysig fotostund utan stress. Allt i bebisens takt.
  • Stort urval av rekvisita, unik och noga utvald
  • Bonus! Minisession när din bebis är 6-8 månader
  • Onlinevisning med rabatterade priser 7 dagar.


Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften.  Dessa köper du separat.

Bokningsvillkor: Vid bokning av Nyföddfotografering godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler om inget annat är överenskommet vid fotograferingen. 

GRAVID + NYFÖDD+ BONUS BABY
för 2200 kr

- Gravidfotograferingen 20 min. En bakgrund. En outfit / kläder eller underkläder.

- Nyföddfotografering ca 1,5-2 timmars fotografering av din bebis. 
Inkl. 10 välkommen till världen kort (ett och samma foto på samtliga)

- BONUS!!! Minisession när din bebis är 6-8 månader

Begränsat antal per månad 4 stycken, först till kvarn gäller.


OBS! Inga bilder ingår. Bilder och produkter beställs separat vid bildvisning. Läs mer om detta under pris - bilder och produkter.

ANGE: GRAVID & NYFÖDD vid din bokning
Bokningsvillkor: Vid bokning av Nyföddporträtt godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler. 

MENY