Grattis till ditt väntande lilla mirakel! En fantastisk tid väntar dig och din familj. Det största man kan få uppleva i livet och en ny resa som börjar.

Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering.  Nu med 10 års erfarenhet har jag fotograferat över 600 små mirakel. Under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.

Jag har stor erfarenhet, mycket tålamod och god hand med små nyfödda bebisar. Denna fotografering är för nyfödda upp till 3 veckor gamla. Är ditt barn 3 veckor eller äldre går det självklart jättebra att få vackra bebisbilder ändå. Det blir då inte fokus på sovbilder och poserade bilder.  
Jag har i min studio allt som behövs för en lyckad nyföddfotografering. Ett stort utbud med fotorekvisita särskilt anpassat för nyföddfotograferingar. Wraps, filtar, pannband, korgar med mera. Det enda du behöver tänka på är att ta med dig skötväska och tålamod. 

Säkerhet är a och o under en nyföddfotografering hos mig. Jag arbetar lugnt och metodiskt och ser till att din bebis är i trygga händer under hela fotograferingen. Alla poseringar jag använder är säkra för bebisen.

Jag har alltid tvättat händerna noga innan ni kommer och all rekvisita tvättas med oparfymerat tvättmedel efter varje användning. 

NÄR SKA MAN FOTOGRAFERA NYFÖDDA
Jag vill fotografera så tidigt som möjligt, helst när bebisen är mellan 5-10 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare. Redan ett par veckor senare brukar bebisen vara mycket starkare och ibland även ha fått hormonplitor.  Skulle det vara så att bebisen hinner bli lite äldre är det oftast inget problem alls, upp till 21 dagar kan det gå fint att få vackra nyföddporträtt och även vakenbilder är otroligt vackra och personliga. Så tveka inte att höra av dig även om ditt barn 3 veckor eller äldre. Det blir då inte fokus på sovbilder och poserade bilder - men garanterat vackra bebisbilder. 
BOKA DIN TID REDAN UNDER GRAVIDITETEN
För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service. Jag tar betalt för fotograferingsavgiften när vi bekräftat tid för fotograferingen, om i fall att något oförutsett skulle inträffa. Ni hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.  Vet ni att ni inte kommer att göra fotograferingen är jag tacksam om ni hör av er så att jag kan boka in andra fotograferingar istället.

Pris: 1500 kr

  • 1,5 - 2 timmars fotografering i min studio i Lomma
  • Stort urval av rekvisita, unik och noga utvald
  • Bonus! Minisession när din bebis är 6-8 månader
  • Personlig bildvisning 1 - 2 veckor efter vår fotografering med ca 20-30 bilder att välja mellan.
  • September FULLBOKAT
    Oktober 3 lediga tider
    November 2 lediga tider

Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften.  Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering.  Läs mer om priser för mina produkter HÄR.

Bokningsvillkor: Vid bokning av Nyföddfotografering godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler. 

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

OBS! Begränsat antal bokningar per månad. För garanterad tid så gäller att boka i tid. Först till kvarn.

GRAVID + NYFÖDD+ BONUS BABY
för 2200 kr

- Gravidfotograferingen 20 min. En bakgrund. En outfit / kläder eller underkläder.

- Nyföddfotografering ca 1,5-2 timmars fotografering av din bebis. 
Inkl. 10 välkommen till världen kort (ett och samma foto på samtliga)

- BONUS!!! Minisession när din bebis är 6-8 månader

Begränsat antal per månad 4 stycken, först till kvarn gäller.


OBS! Inga bilder ingår. Bilder och produkter beställs separat vid bildvisning. Läs mer om detta under pris - bilder och produkter.

ANGE: GRAVID & NYFÖDD vid din bokning
Bokningsvillkor: Vid bokning av Nyföddporträtt godkänner du att bilderna kan komma att användas i alla mina egna marknadsföringskanaler. 

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift som är 1500 kronor. Denna avgift är för din fotograferingstid 1,5-2 timmar, lån av rekvisita som korgar och filtar som är noga utvalda för nyföddfotografering och det ingår även tid för din bildvisningstimme.  Denna avgift betalas efter din fotografering vid nyföddfotografering.

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan. Inga bilder eller produkter ingår i fotograferingsavgiften. 

Eftersom alla kunder har olika önskemål så har jag inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad man önskar.

Minimumköp 3550 kr 
Finns paket med vackra produkter och digitala filer fr. 7450 kr

Det finns bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

HUR BOKAR JAG?

Bokning av nyföddfotografering ska helst göras redan under din graviditet för att jag ska kunna garantera en tid till dig. Jag har en tid i veckan avsatt för nyfödda och dessa går först och främst till de som prel.bokat sin tid.

För att boka en fotografering kontaktar du mig enklast via kontaktformuläret där du lämnar uppgifter om BF och dina kontaktuppgifter. Jag återkommer då till dig via telefon oftast och diskuterar hur fotograferingen går till. Jag har ofta fullt i kalendern några månader i förväg, så därför är det bra att boka i tid då jag bara tar ett begränsat antal nyfödda varje månad för att kunna ge full service till alla kunder.

VAR ÄR FOTOGRAFERINGEN?

Fotograferingen är i min studio i Lomma där jag har tillgång till bästa förutsättningarna till en lyckad fotografering. Jag har ett stort utbud av rekvistia som filtar, fällar, hårband, korgar osv. Fotograferingen är 1-2,5 timme lång och vi tar det i lugn och ro hela tiden eftersom det är bebisen som bestämmer. 

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ INNAN FOTOGRAFERINGEN?

Jag fotograferar nyfödda mellan dag 4-10 och därför är det viktigt att ni hör av er så fort er lilla bebis kommit till världen. Redan på BB är optimalt för att hitta en tid så tidigt som möjligt.

När ni kör till fotograferingen är det bra om er lilla bebis är klädd i något som är enkelt att ta av, som man slipper dra över huvudet. Detta för att komma igång så smidigt som möjligt med fotograferingen. Bäst är det om bebisen är nymatad, men såklart är det inte alltid lätt att tajma med alla bestyr och tider. En mätt bebis = extra trött bebis. I studion har jag en bekväm soffa där ni kan mata bebisen i lugn och ro när detta behövs och samtidigt kan vi då även diskutera vår fotografering och ni får välja vilka färger, rekvisita som ni gillar.

NÄR FÅR JAG SE BILDERNA?

Ca 1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till min studio för en bildvisning där ni får se bilderna för första gången. Du har fått med dig en komplett produkt- och prisguide, efter din fotografering, så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera vad du vill göra med dina bilder. Du beställer bara det du själv önskar.

De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram samt Imageboxar som finns på lager. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

FÅR SYSKON VARA MED?

Det går jättebra! Syskonet ska då vara över 3 år. Annars rekommenderar jag att vänta med syskonbilder tills bebisen är runt 7 månader.

SKA VI TA MED OSS NÅGOT?

Ni behöver inte ta med er något speciellt då jag har ett stort utbud av rekvisita till nyfödda. Dessa bebisporträtt tas alltid utan kläder. Ta med extra blöjor och en napp om ni har det. Det är bra om ni klär er bebis i något enkelt som man inte behöver dra över huvudet, då kommer oftast fotograferingen igång snabbare.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Minimumköp 3550 kr 
Finns paket med vackra produkter och digitala filer fr. 7450 kr

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

Menu