Grattis till ditt väntande lilla mirakel! En fantastisk tid väntar dig och din familj. Det största man kan få uppleva i livet och en ny resa som börjar. Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering.  Nu med 10 års erfarenhet har jag fotograferat över 600 små mirakel. Under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.

INFO OM DIN FOTOGRAFERING

HUR LÅNG TID TAR DET? FINNS DET REKVISITA ATT LÅNA?
Din fotografering kommer att ta upp till 2,5 timme. Om du vill ha sovbilder på din lilla bebis rekommenderar jag att fotografera din bebis när den är mellan 5-14 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare. Jag garanterar inte sovbilder utan vi följer bebisens rytm från att ni kommer till studion.

Äldre bebisar upp till 6 veckor går utmärkt att fotografera. Så även om din bebis är lite äldre än 14 dagar rekommenderar jag att höra av dig för att föreviga denna tid som går toksnabbt.

Det finns ett stort utbud av vacker rekvisita att välja mellan i min studio, särskilt anpassat för nyföddfotografering. Wraps, filtar, pannband, korgar med mera. Vi tittar tillsammans på detta  när ni kommer till studion vilken rekvistia och färger som du tycker om mest. 
 

MIN BEBIS ÄR ÄLDRE ÄN 2 VECKOR, GÅR DET?
Är ditt barn 3 veckor eller äldre går det självklart jättebra att få vackra bebisbilder ändå. Det blir då vakenbilder och inte fokus på sovbilder och poserade bilder.  Vi bokar en session som är ca 1,5 timme istället och tar många varierande vakenbilder på bebisen själv, i era händer som rekvisita, i korgar och med fina filtar, hårband om ni önskar det.
Varmt välkomna!

PRELIMINÄR BOKA TID

NÄR SKA JAG BOKA?
För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service.

BETALNING
Jag tar betalt för fotograferingsavgiften först när vi bekräftat tid för fotograferingen, om i fall att något oförutsett skulle inträffa.

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.  

NYFÖDDFOTO

1500 kr

 • ca 1-2 timmars fotografering i min studio i Lomma. En lugn mysig fotostund utan stress. Allt i bebisens takt.
 • Vi ger tid för att försöka få bebisen att sova för de som är upp till 17 dagar, tar poserade sovbilder och även vakenbilder om möjligt
 • För bebisar 5dagar - 6 veckor
 • Stort urval av rekvisita, unik och noga utvald
 • Bonus! Minisession när din bebis är 6-8 månader
 • Välkommen till världen kort (10 st 10x15 förstoringar med en och samma bild på alla)
 • Du beställer hemifrån via en personlig webbshop. Rabatterade priser 7 dagar. 


 • Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften.  Dessa köper du separat.


CORONA & SÄKERHET - Info om hur jag arbetar

I dessa ovanliga tider vill jag bara uppdatera dig om hur jag jobbar i min studio. Som barnfotograf lever vi med dagissnuvor och kräksjuketider året om och detta med att begränsa smitta är en vardag för mig. 

Detta gör jag för att minska smittspridning 

 •  En kund i taget i studion tillsammans med mig
 •  Fler bilder tillsammans med föräldrar som rekvisita
 •  Spritar och tvättar händerna noga
 •  Tvättar använd rekvisita dagligen
 •  Avbokar vid minsta symptom på sjuktom
 •  Fria avbokningar vid sjukdom
 •  Erbjuder beställning hemifrån med onlinegalleri 

Jag håller städat och tvättar händerna noga mellan varje kund. Som alltid, är jag det minsta sjuk så bokar jag alltid om de fotograferingar jag har. 

Detsamma gäller mina kunder, att ringa och boka om ifall ni är det minsta lilla sjuka.. 

Ombokning är alltid kostnadsfri och du kan boka om så många gånger som krävs för att vi ska kunna ses när alla är krya. 
Nu i Coronatider tar jag max två bokningar per dag för att kunna ha tid mellan fotograferingarna. Området runt studion är väldigt lugnt och här rör sig inte mycket folk.

Jag följer också noga de rapporter och rekommendationer som ges och är beredd att anpassa mig efter dessa.

Ni kan känna er trygga med att komma till min studio.

MENY