Studion startades för 12 år sedan, hösten 2008, och har under 7 år funnits i Bjärred. 2015 flyttade studion ut till natursköna Lomma hamn, på Tullhustorget 2, med havet som närmsta granne. En fantastisk kreativ och mysig miljö.

Fotostudion är anpassad för barnfamiljer med inredning och tillbehör som varje nybliven mamma och småbarnsfamilj kan tänkas behöva. Jag har skapat en mysig, välkomnande och hemtrevlig miljö att vara i för alla i familjen.

I studion finns det flera olika bakgrunder så att det är lätt att hitta något som kommer att passa ditt hem, er inredningsstil och klädstil. Rekvisitan har jag noga valt ut och köpt in för att skapa unika fotograferingar. Korgar, stolar, pallar, filtar, leksaker, lånekläder med mera. 

Under det varmare halvåret, maj - oktober, erbjuder jag även utomhusfotograferingar i närbelägna Bjärred och i Lomma där jag har några utvalda smultronställe för barnfotograferingar.

Antalet fotograferingar är begränsade för att jag ska kunna säkerställa bästa service till alla mina kunder. Är du intresserad att boka, ring mig för att boka en tid eller skicka en förfrågan via kontaktformuläret

Jag är prisbelönt specialiserad nyföddfotograf och barnfotograf.  Jag har tre barn i åldrarna 18, 15 och 10 år.  Studion startades för 12 år sedan, 2008 och finns nere i Lomma hamn.

Jag är utbildad certifierad porträttfotograf och har under åren vunnit fina priser för mina barn- och familjeporträtt. Jag har gått flera olika utbildningar och strävar hela tiden efter att utvecklas och har som mål att ha flera personliga projekt varje år.

//Jenny 

2018 6 diplom i SM
2017 Årets fotograf (Svenska Porträttfotografers Förbund)
2017 Nominerad till Årets företagare i Lomma kommun
2016 SM 1:a plats Temakategorin Par 
2016 SM Tredje plats Porträtt 
2016 SM Silverutmärkelse Barn, Silverutmärkelse Par, Silverutmärkelse Porträtt, Hedersomnämnade Nyfödd/Baby 
2015 Certifierad porträttfotograf genom SFG /Auktoriseringskurs  
2015 SM Tredje plats, Brons kategori Familj/Grupp 
2014 SM Tredje plats, Brons kategori Barn 
2014 European Photographer – FEP 

Studion finns nere i Lomma hamn. Det ligger strax utanför Bjärred, Åkarp, Hjärup, Lund, Malmö och Helsingborg

MENY