OM STUDION

Fotograf Jenny Sandberg, jag är specialiserad inom nyföddfotobarnfotograferingar och familjefotograferingar. Studion startades hösten 2008 och har under 7 år funnits i Bjärred. Hösten 2015 flyttade studion hemifrån och ut till natursköna Lomma hamn, på Tullhustorget 2, med havet som närmsta granne. En fantastisk kreativ och mysig miljö.

Fotostudion är anpassad för barnfamiljer med inredning och tillbehör som varje nybliven mamma och småbarnsfamilj kan tänkas behöva. Jag har skapat en mysig, välkomnande och hemtrevlig miljö att vara i för alla i familjen.

I studion finns det flera olika bakgrunder så att det är lätt att hitta något som kommer att passa ditt hem, er inredningsstil och klädstil. Rekvisitan har jag noga valt ut och köpt in för att skapa unika fotograferingar. Ni får gärna vara med och välja rekvisita till era porträtt. Korgar, stolar, pallar, filtar, leksaker, lånekläder med mera. Allt som behövs för att skapa personliga porträtt för er familj.

Utanför studion finns mycket bra parkeringsmöjligheter, 2 timmar gratis parkering . Medtag P-skiva.

Under det varmare halvåret, maj - oktober, erbjuder jag även utomhusfotograferingar i närbelägna Bjärred där jag har några utvalda smultronställe för barnfotograferingar.

Antalet fotograferingar är begränsade för att vi ska kunna säkerställa bästa service till alla våra kunder. Är ni intresserade att boka, ring mig för att boka en tid eller skicka en förfrågan via kontaktformuläretNormal kötid är mellan 3-6 veckor hela året.

OM JENNY

Jag är specialiserad nyföddfotograf och barnfotograf. Själv är jag mamma till tre barn i åldrarna 15, 12 och 7 år.  Studion startades 2008 och finns nere i Lomma hamn. Jag är utbildad certifierad porträttfotograf och har under åren vunnit fina priser för mina barn- och familjeporträtt. Jag har gått flera olika utbildningar och strävar hela tiden efter att utvecklas och har flera personliga projekt.

Min inspiration hämtar jag från framförallt mina barn och från möten med människor. Mitt jobb är min passion. Inte ett helt vanligt jobb, känns det som, men det bästa jag någonsin kunnat drömma om. Jag skapar, tillsammans med er, vackra minnen för livet!

//Jenny 

2017 Årets fotograf (Svenska Porträttfotografers Förbund)
2016 SM 1:a plats Temakategorin Par 
2016 SM Tredje plats Porträtt 
2016 SM Silverutmärkelse Barn, Silverutmärkelse Par, Silverutmärkelse Porträtt, Hedersomnämnade Nyfödd/Baby 
2015 Certifierad porträttfotograf genom SFG /Auktoriseringskurs  
2015 SM Tredje plats, Brons kategori Familj/Grupp 
2014 SM Tredje plats, Brons kategori Barn 
2014 European Photographer – FEP 

Studion finns nere i Lomma hamn. Det ligger strax utanför Bjärred, Åkarp, Hjärup, Lund, Malmö och Helsingborg

Menu