OM STUDION

Fotograf Jenny Sandberg, jag är specialiserad inom nyföddfotobarnfotograferingar och familjefotograferingar. Studion startades hösten 2008 och har under 7 år funnits i Bjärred. Hösten 2015 flyttade studion hemifrån och ut till natursköna Lomma hamn med havet som närmsta granne. En fantastisk kreativ och mysig miljö.

Fotostudion är anpassad för barnfamiljer med inredning och tillbehör som varje nybliven mamma och småbarnsfamilj kan tänkas behöva. Jag har skapat en mysig, välkomnande och hemtrevlig miljö att vara i för alla i familjen.

I studion finns det flera olika bakgrunder så att det är lätt att hitta något som kommer att passa ditt hem, er inredningsstil och klädstil. Rekvisitan har jag noga valt ut och köpt in för att skapa unika fotograferingar. Ni får gärna vara med och välja rekvisita till era porträtt. Korgar, stolar, pallar, filtar, leksaker, lånekläder med mera. Allt som behövs för att skapa personliga porträtt för er familj.

Utanför studion finns mycket bra parkeringsmöjligheter, 2 timmar gratis parkering . Medtag P-skiva.

Under det varmare halvåret, maj - oktober, erbjuder jag även utomhusfotograferingar i närbelägna Bjärred där jag har några utvalda smultronställe för barnfotograferingar.

Antalet fotograferingar är begränsade för att vi ska kunna säkerställa bästa service till alla våra kunder. Är ni intresserade att boka, ring mig för att boka en tid eller skicka en förfrågan via kontaktformuläret. Normal kötid är mellan 3-6 veckor hela året.

Välkommen till min studio

HITTA HIT

TULLHUSTORGET 2
234 39 LOMMA
070-858 3926

Gratis parkering 2 timmar

Medtag P-skiva

Menu