HALVA PRISET

PÅ BABYFOTOGRAFERING
(4-12 månader)

475 kr (ord. pris 950kr)

-  FÖRST TILL KVARN
- FOTOGRAFERINGEN SKER UNDER Februari/Mars 2019
(gäller ej nyföddfotografering)


OBS! Bilder ingår ej, beställs separat vid bildvisning.

Läs mer om detta under pris - bilder och produkter.

ANGE: BABY2019 vid din bokning

BOKNINGSVILLKOR

Fotografering sker på vardagar mellan kl 9:00 eller 11:00. Betalning av fotograferingsavgiften sker mot faktura som skickas i samband med att bokningen görs. Vid sjukdomsfall får ni boka om vid ett tillfälle, i mån av tillgängliga tider. Erbjudandet går ej att kombineras med andra erbjudanden.

För att ta del av våra erbjudande ska du ange detta vid bokningstillfället. Ange: BABY2019. För att ta del av dessa erbjudanden godkänner ni att bilderna får användas anonymt i vår marknadsföring: t.ex. i studion, i tryckt material, på hemsidan och i sociala media (anonymt). Om ni ändrar åsikt på denna punkt debiteras mellanskillnaden till ordinarie pris.

GRAVID + NYFÖDD+ BONUS BABY
för 2500 kr

- Gravidfotograferingen 20 min. En bakgrund. En outfit / kläder eller underkläder.
Inkl. två förstoringar 20x25 cm (värde 1980 kr). Går ej att byta till nyföddporträtt.

- Nyföddfotografering ca 1,5-2 timmars fotografering av din bebis. 
Inkl. 10 välkommen till världen kort (ett och samma foto på samtliga)

- BONUS!!! Minisession när din bebis är 6-8 månader

Begränsat antal per månad 4 stycken, först till kvarn gäller.


OBS! Inga övriga bilder ingår utöver två gravidporträtt. Fler bilder och produkter beställs separat vid bildvisning. Läs mer om detta under pris - bilder och produkter.

ANGE: GRAVID & NYFÖDD vid din bokning

BOKNINGSVILLKOR

Fotografering sker på vardagar mellan kl 9:00 till 13:00. Betalning av fotograferingsavgiften sker mot faktura som skickas i samband med att bokningen görs. Vid sjukdomsfall får ni boka om vid ett tillfälle, i mån av tillgängliga tider. Erbjudandet går ej att kombineras med andra erbjudanden.

För att ta del av våra erbjudande ska du ange detta vid bokningstillfället. Ange: Paket GRAVID&NYFÖDD. För att ta del av dessa erbjudanden godkänner ni att bilderna får användas anonymt i vår marknadsföring: t.ex. i studion, i tryckt material, på hemsidan och i sociala media (anonymt). Om ni ändrar åsikt på denna punkt debiteras mellanskillnaden till ordinarie pris.

Menu