MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

livets vackra mirakel

För en vecka sen hade jag den stora glädjen att fotografera en underbart fin familj och deras lilla mirakel som växer i magen. Att vara gravid är ett mirakel, en gåva stor som inget annat och så otroligt vackert. Att få föreviga kärleken och samspelet mellan människor är helt fantastiskt och går inte att beskriva med ord. Det var ett par fantastiskt roliga och mysiga timmar vi tillbringade tillsammans och många fantastiskt fina bilder. Några klassiska gravidbilder blandat med lekfulla kärleksfulla porträtt hann vi med under vår roliga och mysiga fotosession. Stort Tack till hela familjen :hearts:

Här är ett axplock av familjens urval.

Vilken är din favorit?