MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

fin besök hela helgen

Vi har haft ännu en helt fantastisk helg! I fredags kom nämligen världens bästa och sötaste Anzan på besök med sin söta dotter. Hela veckan har jag längtat efter att få se dem. Planen var att bara umgås och ha det bra vilket vi lyckades väldigt bra med.

Igår sken solen hela dagen lång! Härligt härligt! Promenad till stranden, lördagsgodis och massa fikande blev det bland annat. Fotograferade gjorde vi också (såklart) en hel massa. Roligt att till och med jag och Anna fastnade på bild tillsammans, det tackar vi David för.


Inte varje dag man har två prinsessor till frukostbordet :hearts: (Foto: Jag)


Foto: David


Foto: David


Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: Jag

Jag kom precis hem efter att ha lämnat av dem vid tåget och det är sååååå tomt här.