MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

kate #2

I veckan har jag suttit och fixat med Kates bilder, de som hon valde ut från sessionen och är alldeles alldeles strax klar med dem…

Det är alltid lika spännande och roligt att se vilka bilder som blir utvalda och jag älskar verkligen detta. Grymt roligt att planera plåtningar, fotografera, fixa med bilderna – ja allt. Till helgen har jag en barnfotografering inplanerad och helgen efter blir det bröllop. :hearts:

Här kommer ett gäng bilder på finaste K8:an. För visst är hon bedårande vacker denna tjej. Tack än en gång Kate – det var riktigt roligt att få fotografera dig!

Vilken är din favorit?

Vill också säga till alla mina bloggläsare hur oerhört glad jag blir av varenda kommentar och mail ni skickar till mig – ni är guld värda – tack! :love: