MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

love love love

I tisdags fotograferade jag världens mest nykära par, min lillebror med flickvännen Linda. Det går inte att ta miste på hur nykära dessa två är. Linda sa precis innan fotograferingen att hon nästan aldrig blir bra på bild, men det trodde jag inte på. Å jag hade rätt såklart – för hon är så otroligt söt och naturlig på alla bilder. Ni rockar – Linda och Björn!

Det är alltid lika roligt att fånga ögonblick och skapa bilder med kameran. Det finns inga undantag :hearts: Många fina bilder fick vi efter denna superroliga fotosession – efter att ha sprungit runt i blåsten, klättrat på murar och nästan druttat i vattnet (eeeehhhm jag dårå).


så fina och så kära


skratt och fniss – äkta kärlek


bara ögon för varandra

Kärleken är det finaste som finns. Så ta nu vara på kärleken där ute, pussa lite extra på er käresta i helgen!