MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

mette in action

Igår följde jag med grymt duktiga Mette och assisterade under ett bröllop i Torekov. Hon är tryggheten själv och skapar sååå vackra ögonblicksbilder med kameran i sin hand. Att iakta andra fotografer in action är sååå kul och lärorikt! Jag tycker det, och jag vet att det måste vara väldigt roligt att iakta mig … men se en sån bild bjuder jag inte på idag.

Ja, såhär ser Mette-stilen ”klara-färdiga-Mette!” ut …

Det var ett strålande vackert brudpar och självklart föll en och annan tår i kyrkan under den vackra solo
sången. Fantastiskt miljö, sol och moln samsades på den blå himlen och ja kärleken är så vacker.

Nu är jag om möjligt ännu mer fullladdad med inspiration och längtar efter att få fotografera mina bröllop som jag har inbokade under sommaren och hösten.

Tack Mette för en mycket rolig dag! :hearts: