MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Trash The Dress med Gaby och Linda

I somras bloggade jag några bilder från denna härliga Trash The Dress fotografering med Gaby & Linda. Dessa två tappra tjejerna trotsade både iskyla och klippiga Kullaberg med sina höga klackar och läckra brudklänningar.

Jag sitter och tittar i mitt arkiv och längtar om möjligt ännu mer tills ljuset återvänder. Trash The Dress är något alldeles extra roligt att fotografera – brudar som bjuder på sig själv och vågar ta annorlunda och coola bilder att komplettera sitt bröllopsalbum med – varför låta klänningen hänga kvar i garderoben när man kan använda den igen?!

Här och här och här hittar du några fler bilder med Gaby och Linda.

Vill du också göra en Trash The Dress fotograferingen – tveka inte att höra av dig – jag lovar dig en garanterat rolig fotografeing med massa coola bilder. Idéer har jag massor på lager.