MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Trash The Dress med Gaby och Linda

I somras bloggade jag några bilder från denna härliga Trash The Dress fotografering med Gaby & Linda. Dessa två tappra tjejerna trotsade både iskyla och klippiga Kullaberg med sina höga klackar och läckra brudklänningar.

Jag sitter och tittar i mitt arkiv och längtar om möjligt ännu mer tills ljuset återvänder. Trash The Dress är något alldeles extra roligt att fotografera – brudar som bjuder på sig själv och vågar ta annorlunda och coola bilder att komplettera sitt bröllopsalbum med – varför låta klänningen hänga kvar i garderoben när man kan använda den igen?!

Här och här och här hittar du några fler bilder med Gaby och Linda.

Vill du också göra en Trash The Dress fotograferingen – tveka inte att höra av dig – jag lovar dig en garanterat rolig fotografeing med massa coola bilder. Idéer har jag massor på lager.