MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

älskad syster

– Älskad lillasyster! Inte en vaken minut är hon ensam vårt lilla hjärtegryn. Pussar och gos mest hela tiden av stolta storasyskonen. Jag kommer på mig själv att vara som förtrollad av det lilla underverket, hjärtsnörp får man av att titta på henne så fin hon är. Tiden utanför magen går desto fortare än sista gravidtiden … snart tre veckor har redan gått och det känns som om hon alltid funnits här hos oss.

Jag har lite små projekt att pyssla med när hon sover men mest försöker vi ta det lugnt och vila tillsammans. Ett av projekten är en NY hemsida som är på G – om jag bara kan bestämma mig för hur jag vill ha den.

Kameran går varm här hemma och många vardagsfoto blir det.