MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

fånga våren

Det är en härlig tid nu. Jag var med i skolan under en timme i tisdags och fick åtminstone en liten liten inblick i prinsens vardag. Jag hade precis lämnat av barnen och det visade sig att dem skulle ha en timme utomhus, så jag hängde på. Vårens antågande var på schemat och alla barnen fick i uppgift att skapa ett djur med löst material från naturen. Spännande och en perfekt syssla för små pojkar med myror i benen.

Ännu mera vårtecken bjöds det på under helgen som gick, då vi var på besök i Malmö, skateparken vid Turning Torso där barnen åkte skateboard och spark. Blunda eller gå en runda är tipset för hysteriska mammor håhåjajaaaa – och värre blir det har jag förstått. Ett lugnare vårtecken är de små nyckelpigorna som finns överallt.

Fångar du våren med din kamera?