MENY

BÄSTA TIDEN ÄR NU

Juni månad och sommaren är här och det händer såklart mycket hos mig – som alltid – för då trivs jag som bäst.

Samtidigt som jag fotograferar alla fantastiskt härliga bröllop, morgongåvor, barnporträtt och familjeporträtt för fullt just nu – så hinner jag njuta till 110% av att få vara mamma till alla mina tre underbara barn. Den bästa tiden är NU! Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad på alla sätt och vis.

Tänkte därför dela med mig av ett par härliga bilder från dagen då vår miniprinsessa firar 4 månader.

____________________________________________________________________________________________________
Jag har fortfarande lediga tider kvar under veckodagarna samt ett fåtal helgtider för porträttfotograferingar under junimånad. Mejla mig för mer information så bestämmer vi en tid för fotografering i den härliga sommargrönskan.
fotograf@jennysandberg.se