MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

THERESE ♥ SIMON – DEL I

Therese & Simons dag, den 29 maj, började med att jag mötte upp Therese och hennes tärna, syster Charlott, på frisörsalongen Moment of Art i Kungsbacka vid 9-tiden. Frisyr och makeup påbörjades och för varje minut såg man förvandlingen ta form. Tre timmar försvann snabbt med mycket fnissande, lite champange och en hel massa roligt bröllopsprat.

Resultatet blev en otroligt vacker och sprudlande brud som fullkomligt strålade tillsammans med sin vackra syster.

Efter smink och frisör intog vi lunch på varsitt håll och möttes sedan upp vid Tjolöholmsslott där klänningar, skor, smycken kläddes på – och förvandlingen var klar och det var dags att möta upp brudgum och bestman …

Därefter fortsatte vi ut i de vackra omgivningarna vid Tjolöholmsslott för porträttfotograferingen. Fortsättning följer …

Skriv gärna en rad i kommentarerna.