MENY

Nils&Carro – Kärleksporträtt i Lund

För lite mer än en månad sedan fick jag ett mail från Nils som önskade ge sin flickvän en fotografering i 20-års present. Vem skulle inte bli glad för en sådan fin present?! Vi bestämde en dag för fotograferingen och möttes upp inne vid Kulturen i Lund som såklart visade sig från sin bästaste sida. Lund är en vacker stad med sina små kullerstensgator och gamla hus.

Båda två var nog lite små nervösa inför fotograferingen men det märktes bara de första två minuterna, sedan var det som om de inte gjort annat än jobbat som modeller. Jag tror att Nils kan rekommendera de flesta att ge en fotografering till sin käresta – en rolig upplevelse och ett minne för livet. Carro blev väldigt glad för sin present och jag har blivit mailbombad med underbara mail där jag fått så fina ord från de båda.

… de var båda supersnygga, supersöta och såååå förälskade. Många av deras egna favoriter finns med här och mina med såklart.

Bröllopsfotografering, Kärleksporträtt i Malmö/Lund

Bröllopsfotografering Kärleksporträtt i  Malmö/Lund

Bröllopsfotografering Kärleksporträtt i  Malmö/Lund

Bröllopsfotografering Kärleksporträtt i  Malmö/Lund

Bröllopsfotografering  Kärleksporträtt i Malmö/Lund

Bröllopsfotografering Kärleksporträtt i  Malmö/Lund

Tack Tack fina Ni för att jag fick träffa er tillsammans med min kamera!