MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

VINTERMYS OCH OM BESTÄLLNINGAR TILL JULEN

Fredag idag och ute är marken helt snötäckt (overkligt)! Ganska härligt med ett vinterlandskap som lyser upp i mörkret. Det är mindre än en månad kvar till julafton… supersvårt att tänka sig – känns som om det var sommar igår?!! Här hemma har jag redan dragit fram en nyinköpt adventsljusstake som jag sprang på i veckan – en supersöt med massa hjärtan. Jag älskar allt med hjärtan så den fick komma fram direkt… varför vänta mysa. Imorgon åker de andra julstjärnorna och adventsljusstakarna fram.

Annat mys är redigering av sådana här sötprinsar som Vide, några familjefotograferingar och de sista bröllopsfotograferingarna för året. Det trillar in väldigt mycket beställningar just nu så min plats är här framför datorn för det mesta. Har jag fotograferat dig och du vill beställa printar innan jul måste jag har in din beställning – absolut senast 10 december för att få klart i tid. (OBS! Gäller ej julkortsfotograferingar som jag måste ha senast 27 nov)

Nu lämnar jag er för idag med en liten Videprins!

Barnfotograf & Bröllopsfotograf Lund

Ha en riktigt härlig helg!