MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

livets vackra mirakel

Förra veckan träffade jag denna vackra blivande mamma, Jennifer,för gravidfoto i min studio.Varje graviditet är unik och jag blir så rörd varje gång jag får glädjen att få föreviga detta livets vackra mirakel. Det är en liten krabat som bor därinne i sin trygga värld och som snart kommer att välkomnas till denna stora värld med oändligt mycket kärlek.

Gravidfoto, Fotograf Lund, Fotograf Kävlinge, Fotograf Lomma, Nyföddfoto

Gravidfoto, Fotograf Lund, Fotograf Kävlinge, Fotograf Lomma, Nyföddfoto

Gravidfotografering i Bjärred, Fotograf Jenny Sandberg

Jag vill också passa på att tipsa om mitt specialpaket ”Ett litet mirakel” där det ingår både gravidfoto och nyföddfoto. Är du gravid eller har någon vän som går i väntans tider kontakta mig för mer information. Här finns lite information om nyföddfotografering.