MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Linnéa 6 dagar

Det är lika magiskt varje gång man får träffa dessa små små underbara bebisar. Varje gång fascineras jag över hur små dom faktiskt är – det spelar liksom ingen roll hur ofta man gör det. Jag känner mig hedrad att få ta hand om dessa mirakel och med hjälp av barnets föräldrar föreviga nyfödda under denna korta tidsperiod som går så fort så fort – alldeles för fort.

Alla som blivit föräldrar håller förmodligen med mig om att det är det mest

omvälvande man får vara med om i livet. Det är absolut ingen självklarhet att få barn och tacksamheten att vårda och ta hand om ett litet barn är obeskrivligt. Jag är väldigt känslosam och kan lätt börja gråta när jag får höra fina historier om vad livet ger och möten med små mirakel som ger mig hjärtesnörp som till exempel lilla fina Linnéa som här bara är 6 dagar. Ljuvligt liten och alldeles underbart söt.

Varmt tack till Linnéas föräldrar som gav mig förtroendet att varsamt föreviga deras lilla dotter. Nyföddfoto är något alldeles extra som jag älskar att göra!

Titta och se vilken fin dotter C&A har fått <3

Bröllopsfotograf Skåne, Nyföddfoto, BabyfotoBröllopsfotograf Skåne, Nyföddfoto, BabyfotoBröllopsfotograf Skåne, Nyföddfoto, BabyfotoBröllopsfotograf Skåne, Nyföddfoto, Babyfoto

Det fina smycket som man ser på bilderna finns hos Saga Of Sweden.

Här finns det lite kort information om nyföddfoto. Så fort er lilla bebis har kommit till världen – bara ring, maila eller sms:a mig så bokar vi in en tid för fotografering. Dessa fotograferingar prioriteras alltid lite extra eftersom dem helst ska göras innan bebisen är 10 dagar.