MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

LYKKE – En liten solstråle

Underbara goa barn! Man kan inte annat än älska barnfotograferingar!  Den här lilla solstrålen, Lykke, kom på besök för ett par veckor sedan och rockade loss i min studio. Jag har lite olika miljöer för studioporträtt – antingen det klassiska med vit eller svart bakgrund men det finns också möjlighet att använda tapetbakgrunder för att få vardagsmiljö i bilderna.

Bilderna från barnfotograferingen med Lykke gör mig så glad! Bara namnet gör mig glad =)Mamma Emma som fotomodellade hos mig ett par veckor tidigare hade berättat om sötnosen och när jag öppnade dörren stod en liten ”mini-Emma” där. Först var hon lite blyg och avvaktande för att sedan skina som en sol, sjunga imse vimse spindel och skratta högt. Tack fina ni för fotostunden!

Bröllopsfotograf, Barnfoto, Fotograf Bjärred, Fotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne Bröllopsfotograf, Barnfoto, Fotograf Bjärred, Fotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne Bröllopsfotograf, Barnfoto, Fotograf Bjärred, Fotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne
Hittade ni någon favorit?