MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Theresé & Fredrik

Finaste valborgsmässoafton! Jag fick uppleva ett underbart bröllop då jag var bröllopsfotograf till detta vackra brudpar, Theresé & Fredrik. Vi möttes upp på MayFair hotell i Malmö och där jag fick en äkta ”jag-tappar-andan-upplevelse” när Theresé skred in i rummet. Så bedårande vacker i sin skira klänning och alla små vintage detaljer som gör det lilla extra – örhänge, armband, hårspänne – väldigt smakfullt utvalda.  Vi fotograferade inomhus på hotellet och sedan ute på Malmös gator där vi stoppade upp både bilar och cyklister för våra bröllopsbilder.

Eftersom det var tema vintage har bröllopsfotografen gått lite crazy här i redigeringen som ni kan se – drabbades av en ljuv vintage inspiraton och hoppas såklart att även ni gillar det.

Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf MalmöBröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf MalmöBröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf MalmöBröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf MalmöBröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf MalmöBröllopsfotograf Skåne, Fotograf MalmöBröllopsfotograf Skåne

Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Malmö

Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Malmö
Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Malmö
Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Malmö

Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Malmö

Inspirerade av ett gammalt fotografi från släktingar till brudparet tog vi denna bilden. En rolig liten extra grej.

Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Malmö

Theresé & Fredrik, Malmö 30 april 2011
Tack Theresé och Fredrik att ni valde mig som ER bröllopsfotograf! Ni är så vackra och jag önskar er all lycka.