MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Balfoto i vassen – Elisabeth

En grymt vacker tjej mötte upp mig med sin syster i fredags för att vi skulle ta några fina balfoto/studentfoto. Vi traskade en bit innan vi kom till den lilla undangömda vassdungen där vi sedan satte igång för fullt och hade en rolig stund tillsammans. Jag älskar älskar denna platsen och återvände dit senare på kvällen för en bröllopsfotografering i kvällssolen (mer om det i ett annat inlägg). Här har ni en av Bjärreds snyggaste blivande studenter – Elisabeth.
Balfoto Malmö, Studentfoto Lund, Fotograf Jenny Sandberg Skåne
Balfoto Malmö, Studentfoto Lund, Fotograf Jenny Sandberg Skåne
Balfoto Malmö, Studentfoto Lund, Fotograf Jenny Sandberg Skåne
Balfoto Malmö, Studentfoto Lund, Fotograf Jenny Sandberg Skåne
Tack för det roliga uppdraget – det var en ära att föreviga dig och jag hoppas att ni senare hade en oförglömlig kväll tillsammans hela klassen.