MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

SYSKONABUS

För inte så länge sedan träffade jag dessa två små söta syskon och deras mamma nere vid Långa Längan i Bjärred där vi planerat att ha vår barnfotografering. Tjo vad spring i benen storasyster hade och givetvis har även jag det så vi dansade omkring bland det höga gräset medans lillebrorsan satt i godan ro och utforskade sin lilla plats. Vi fångade bus, glädje och syskonkärlek. Här är några av favoriterna på Emma & Hugo.

Barnfoto Lund, Fotograf Lund

Barnfoto Lund, Fotograf LundBarnfoto Lund, Fotograf Lund

Barnfoto Lund, Fotograf Lund

Tack snälla mamma Anna för att jag och min kamera fick vara med er en timme och busa runt!