MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

SOFIE & JOHAN

28 Maj begav jag mig till vackra Knäbäckshusen ute på Österlen. Det var som att komma till varmare breddgrader när man kom till denna vackra plats. Sofie & Johan hade ett litet intimt bröllop med bara två av sina närmsta närvarande vid vigseln och jag då som fick vara med och föreviga denna fina stund. Det känns alltid lite extra när man får komma så nära. Efter vigseln i det lilla Nicolai kapellet hade vi all tid i världen för vår roliga porträttfotografering i dessa vackra miljöer uppe i grönskan, nere vid stranden och slutligen bestämde vi oss för att leta upp ett rapsfält som S&J så gärna ville bli fotograferade i. Jag hoppade naturligtvis jämfota av glädje när dem ville ge sig ut i dessa vackra gula fält.  I slutet av detta inlägg finns ett bildspel med många fler bilder att njuta av.

Bröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf Skåne

Bröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf SkåneBröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf Skåne


OBS! Musiken går att stänga av.

Varmt tack till min bästa assistent Linda som var med mig.