MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Sagan om Ulrika&Johan

Det var en gång en alldeles underbar septemberdag, dagen då Ulrika&Johan skulle bli man och hustru. Ett lite fnittrigt, spralligt och vackert brudpar mötte upp mig vid Tinkarpsbacken i Helsingborg där vår första lilla porträttfotografering skulle äga rum. Solen kom fram i samma stund som Ulrika&Johan klev ut från bilarna och en härlig känsla spred sig över staden och det fina brudparet. Vi försökte vårt bästa att jaga bort fjärilarna som bosatt sig i brudparets magar och lyckades mycket bra med detta. Direkt efter fotograferingen begav vi oss sedan i karavan till Allerumskyrka. Åh vilken dag. Festen var något alldeles extra och var på  Jacob Hansens hus mitt i centrala Helsingborg där brudparet fick höra roliga och känslosamma tal, tårarna rann och glädjen fanns i varenda liten vrå. En dag fylld av glädje, skratt och glädjetårar.

Det var en magisk dag från början till slut och med mig i hjärtat bär jag så många fina minnen från denna dag. TACK för att ni valde mig som er bröllopsfotograf!

Här är Sagan om Ulrika&Johan! Och vill ni se ännu mer mer av deras dag finns det även ett BILDSPEL att titta på.

… och sen levde dem lyckliga i alla sina dagar!