MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Lomma Beach – familjefotografering

I mitten av oktober fotograferade jag denna fina lilla familj i vackra Lomma, närmre bestämt på Lomma Beach. En fin plats som jag älskar att fotografera på. En kylig höstdag i oktober var detta. Solen sken förvisso –

men varmt – nej det var det inte och vi slogs inte direkt om platsen om jag säger så. Desto bättre för oss att ingen annan vågade sig ut i höstkylan. Värmen fick vi nämligen upp efter ett tag genom att springa upp och ner för de små strandkullarna. Vi vågade oss dessutom ut på piren där vi tog några fina kärleksporträtt.

Fotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne, Barnfotografering, FamiljefotoFotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne, Barnfotografering, FamiljefotoFotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne, Barnfotografering, FamiljefotoFotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne, Barnfotografering, FamiljefotoFotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne, Barnfotografering, FamiljefotoFotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne, Barnfotografering, FamiljefotoFotograf Lund, Fotograf Lomma, Bröllopsfotograf Skåne, Barnfotografering, Familjefoto

Ebba, Julia & Elias 2011 – Fotografering i Lomma, Fotograf Jenny Sandberg