MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Hanna&Calle

Tittar på Hanna&Calles bröllopsbilder och minns dagen som igår. Sommarbröllop. Mmmm. Längtar så tills 2012s bröllopssäsong drar igång snart. Varje bröllop är unikt och får en speciell plats i mitt hjärta. Hanna & Calle är inget undantag.

Det är speciellt att vara bröllopsfotograf. För mig är det så mycket mer än att ”bara” fotografera. Jag träffar alltid mina brudpar för en konsultation innan bröllopsdagen, ibland har vi även en provfotografering och kanske också morgongåvefotografering med bruden innan bröllopet och sen då själva bröllopsfotograferingen – inte så konstigt att det känns som att man känner sina brudpar.

Ser riktigt mycket fram emot att lära känna er alla fina brudpar som bokat mig för sitt bröllop i år.

Ni har kanske sett ett par bilder detta vackra brudpar redan i höstas och här kommer då den utlovade fortsättningen.

Bröllopsfotograf Österlen, Bröllopsfotograf Skåne
Hanna&Calles bröllopsdag 2011. Esperöds herrgård i Kivik.

Vill ni se fler bilder finns det ett bildspel här – Hanna&Calle