MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Bröllop på Flädie Mat & Vingård

Igår var det bröllop hela dagen lång på min agenda. Det var så mycket glädje, lycka och skratt blandat med tårar och fulgråt. E&Fs bröllopsdag var underbar från början till slut. När solen började gå ner kidnappade jag dem ut i vingården för att ta några magiska bilder. Och magiskt var det. Jag är SÅ glad att ni hittade mig och valde mig som er bröllopsfotograf. Tack för att jag fick dela denna dagen med ER!

Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfesten som hölls på Flädie Mat&Vingård har allt ett brudpar kan önska – vackra lokaler som är mycket smakfullt inredda, vackra vidder med en magisk vingård (!!!)(som tyvärr inte står i grönska än men var magisk ändå), trevlig personal och fantastiskt god mat.

Ja, jag är allt är en lyckans bröllopsfotograf som har äran att vara med och dela en dag som denna och föreviga några av de vackraste ögonblicken i livet och alla känslor som man nästan kan ta på. Varje bröllop är unikt och väldigt speciellt på alla sätt. LOVE.