MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

Ella funderar

Tiden går fort. Mycket eller rättare sagt super fort när bebisen kommit till världen. En liten bubbla formar sig runt den nyblivna familjen och det känns som om tiden står stilla. När man tittar ut genom fönstret så undrar man varför bussarna rullar på och alla människor bara rusar förbi en när det största av allt hänt i livet. Ser inte ALLA det? Så kände jag åtminstone när mina tre småttingar kom till världen. Ett nytt liv har börjat.

Funderar ni på att föreviga ert lilla mirakel under livets första fjorton dagar?! Här kommer då ett litet meddelande till er alla blivande mammor och pappor. Även om det inte går att förutse exakt när bebisen ska komma så hör gärna av er med en förfrågan så vet jag i god tid ungefär när beräknat datum är och jag kan hålla en tid till er.

Nyföddfoto blir som bäst innan 14 dagar, då bebisen fortfarande är liten och formbar efter att ha legat trångt och mysigt under sitt livs första 9 månader. Passa på att föreviga ert lilla mirakel –  bilder som är ett minne för livet.

Nyföddfoto, Babyfoto, Bebisfoto, Barnfotograf Lund, Barnfotograf Malmö, Barnfoto Bjärred, Nyföddfotografering Lund, Nyföddfotografering Malmö, Barnfotograf Malmö