MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Barnfotografering bland blommorna

Har varit ett par underbara dagar med massa små trollungar som fotograferats med föräldrar och syskon. Love life!

Funderar ni på att föreviga era små barn som växer alldeles för fort?! Stoppa tiiiiiden.

Många undrar när det är bästa tiden för syskonfoto och jag skulle säga att det är från 7 månader och uppåt. Jag tar då sällan bilder på bara er lilla baby för även om det är barnen som är fokus för fotograferingen är det roligt att busa hela familjen och ta några mysiga familjebilder. För hur ofta är ni alla tillsammans på bild i familjen? Någon står alltid bakom kameran eller hur?! Det är inte varje dag man går till fotografen så passa på då att ta lite fina bilder på er alla tillsammans när ni ändå är här. Lovar att ni kommer vara glada att ni ”vågade” och det är inte farligt bara roligt. Promise. Jag vill inte ta bilder där ni alla sitter och tittar in i kameran, nej det är nog inte så ni är i vardagen. Jag vill fånga er  precis som den ”stökiga” familj ni är (för vilken småbarnsfamilj sitter still mer en ett par sek?! Inte min i alla fall det är en sak som är säker).

Puss på er alla! Här kommer Emmy, Anton och fina mamma Malin.

babyfoto, barnfotograf Lund, Barnfotograf Kävlinge, Barnfotograf Löddeköpingebabyfoto, barnfotograf Lund, Barnfotograf Kävlinge, Barnfotograf Löddeköpinge