MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Det bästa som finns…

Älskar. Älskar. Älskar att vara barnfotograf!

Att möta ett litet barn och få förtroendet att kliva in i deras värld för bara en liten stund är bland det roligaste jag vet i mitt jobb som fotograf. Det finns inte en endaste fotografering som är den andra lik. Idag var inget undantag. Vi hittade en liten plats där blåsten inte nådde oss och lekte tillsammans fram våra bilder.  Jag tycker inte att det måste finnas ett leende för att det ska vara en perfekt bild, snarare tvärtom faktiskt. Lilla snäckan som jag träffade idag var lika bedårande glad som allvarlig och lite småsur.

Jag finns på FaceBook för den som inte redan hittat mig där får mer än gärna gå in och gilla min sida. Här är länken

Ett smakprov på dagens lilla modell kommer här. Söt är bara förnamnet.

barnfotograf Bjärred, Barnfoto Bjärred, barnfotograf Lund