MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Mitt jobb är min passion

Detta är jag och min underbara familj! Ä.L.S.K.A.R att titta på denna härliga bilden som min vän och kollega Terri Lindholm tog på oss förra sommaren. Bilden gör mig glad, varm i hjärtat och lycklig.  Det är vad jag vill att mina kunder ska känna när dem varit hos mig.

Foto: Terri Lindholm

Igår träffade jag en glädjespridare som fick mig att reflektera över saker i mitt företag och livet.

Mitt arbete är min passion. Jag inser att det är få förunnat att leva sin dröm och jo jag nyper mig i armen ofta ofta och frågar mig själv, är detta verkligen mitt jobb?!  Jag får träffa alla fantastiskt underbara härliga barn, brudpar och familjer. Lyckligt lottad är jag. Utan min käre make som stöttar mig till 110% vore inget möjligt. Vi vågade satsa. För snart 5 år sedan startade jag företaget. Det var inte helt självklart för mig att jag skulle våga satsa på min dröm – att bli fotograf – men jag gjorde det och det är jag otroligt STOLT över. Bra gjort!! Det bästa jag gjort!!

Mina bilder skapar jag tillsammans med mina kunder. Allt jag gör kommer direkt från mitt hjärta. I varje bild jag tar är det en liten liten del av mig.

Var hämtar du din inspiration fick jag som fråga igår. Min största inspirationskälla är självklart mina barn!!! Vilken gåva att få vara mamma till dessa tre härliga barn. Alla så olika och alla med olika utmaningar. Att vara mamma är inte lätt har jag upptäckt… och jag hoppas att jag gör rätt och att jag kommer att göra lika bra ifrån mig som min mamma gjort.

Lite tankar en helt vanlig torsdag!

Kärlek till er alla <3