MENY

SENASTE NYTT

 

Läs mer...

en liten sötsak Elsa

Det har blivit väldigt populärt med nyföddfoto och jag har minst en eller ett par stycken i veckan. Lyckos mig eller hur!!! Eftersom nyföddfoto tar sin lilla tid så kan jag dessvärre inte garantera en tid om man inte preliminärbokar sig. Redan nu börjar kalendern för januari 2014 bli fullt och så även februari.

När jag fotograferar dessa små mirakel är det bebisen i fokus men även föräldrar och  syskon får gärna vara med om dom har tålamod. Eftersom bebisar är stora små personligheter så är det dom som bestämmer vilken typ av bilder det blir. Någon gillar inte att ligga på magen. Någon vill absolut inte ligga på rygg. Några vill inte ens sova (även om dom flesta tillslut somnar). Det blir oavsett många fina minnen från denna speciella tid.

När det kommer till rekvisita så tycker jag personligen bäst om det enkla. Virkat och stickat, filtar, korgar, plädar har jag ett stort förråd av som man får välja bland.  Har man något personligt så är det toppen att ha med sig.

Här är lilla Elsa med sin underbara charmiga brorsa Gustav. Gustav var här för ett par år sedan han med och tog sina nyföddfoto. Ett fantastiskt återseende! Mamma Elin har själv virkat mössan som ni ser här på bilderna.

Funderar ni på att föreviga er lilla skatt så mejla mig alltså för att garanterat få en tid nästa år. Ibland går det att klämma in i sista minuten lite beroende hur veckan är planerad men säkrast är att höra av sig innan bebisen har kommit till världen.