MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Syskonfotografering med höstens glada färger

Ett härligt återseende med storasyster som jag fotograferade för 2 år sedan. En lillebror har också kommit till världen under åren som gått och nu var det en syskonfotografering på agendan. Vi hade såklart riktigt roligt. Att arbeta som barnfotograf är det B.Ä.S.T.A som finns. Det är stort, varje gång, att få förtroendet att kliva in i barnens värld och föreviga deras spontana uttryck.Lycka!

Jag blir glad att titta tillbaka i arkivet och inte mindre glad av dessa färgsprakande bilder.

Syskonfoto, Barnfotograf, Barnfotograf i Lund, Barnfotograf Lomma, Barnfotograf Bjärred

Att vara barnfotograf i höstens färsprakande prakt är kallt. Riktigt kallt. Men ack så roligt =)