MENY
Läs mer...

BLOGGEN

Barnfotografering i studion

Tystnaden är som bortblåst. Nu är jag superrastlös och längtar efter att börja jobba igen.

Det nya året är här och det ska bli så galet roligt att se vad det har att bjuda på. Jag trodde att 2013 skulle ha svårt att överträffa 2012 men det gjorde det. Och ja, detta året kunde knappast ha startat bättre än att inleda med en nyföddfotografering och nästa vecka blir det att öka takten direkt då det är helt fullbokat med barnfotograferingar, gravidfoto och lite kundmöten.

Hej 2014, nu kör vi!!!!

Här kommer två fina systrar som gästade studion i höstas tillsammans med sina föräldrar. Under en fotograferingstimme hos mig blir det alltid en härlig blandning med enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder om man så vill.

Barnfotograf Lund, Barnfotograf Malmö