MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

12 dagar gammal Theo

Nyföddfotografering igen. Bäst att passa på att uppdatera här när jag har en liten lucka i kalendern.

Funderar ni på att föreviga er skatt när han/hon kommit till världen? Passa då på att mejla mig ditt BF för att säkert få er babyfotografering / nyföddfotografering. Nyföddfotografering ska helst göras inom 14 dagar men kan gå med några få undantag upp till 17 dagar därefter är det dessvärre försent om bebisen inte är prematur. Jag tar varierade bilder på er fina lilla bebis. Detaljbilder, föräldrabilder, med eller utan rekvisita – beroende på era önskemål.

Mejla mig på fotograf@jennysandberg.se eller ring på 070-858 39 26

Babyfotograf Lund, Babyfotograf Malmö, Babyfotograf Lomma, Nyföddfoto, Nyföddfotograf Lund