MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Boka din utomhusfotografering = Bus-lek-glädje-kärlek!

I år kom våren tidigt till oss. Mina små smultronställen för utomhusfotograferingar är nu redo att sätta igång utomhussäsongen som faktiskt redan dragit igång med buller och bång. Körsbärsblom, magnolia, kastanjeträd – alla träd står redan i full blom och inspirationen är på topp.

Vårens och sommarens fotograferingar bokas upp redan nu och härliga tider med bus och lek i park och på stranden har börjat. I mina fotograferingar ingår självklart alltid skratt, bus, mys, en fotograf som bjuder på sig själv till 110% och även ibland lite sand mellan tårna. En upplevelse för hela familjen utlovas!

Studiofotograferingarna fortsätter självklart som vanligt för babyfotograferingar och alla små nyfödda mirakel.

 

Varmt välkommen att boka din barnfotografering hos mig!

Mejla fotograf@jennysandberg.se eller ring 070-858 39 26