MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Tillbakablick 2016

Ett år går så snabbt men ändå hinner så otroligt mycket hända. Året har bjudit på så många fina möten!!!! Tacksamhetsvåg sköljer över mig när jag tänker på alla jag lärt känna under året som gått. Det är det absolut bästa med mitt jobb som fotograf – alla ni. Är från djupet av mitt hjärta tacksam att ha så fina kunder.

Några av de största händelserna under 2016 var såklart SM där jag stod som vinnare i kategorin Par och en tredje plats i kategorin porträtt. Det gav mig så mycke pepp och inspiration att fortsätta min resa och ta mig an fler personliga projekt under 2017.  Nu börjar jag mitt 9 år som fotograf!!! Helt otroligt. Kan det bli bättre än föregående år har jag ställt mig frågan under alla år och varje år har jag överträffat mig själv så jag fortsätter min resa och ser med stor spänning fram emot vilka utmaningar och utveckling som komma skall.

Vi har nu haft studion i Lomma lite mer än ett år – det största som hänt företaget och det absolut bästa beslutet. Jag är så stolt och glad över vad vi skapat tillsammans jag och min man David, som även han har en stor plats i företaget om än bakom kulisserna och skapar alla tavlor, album och imageboxar.

Tack för allt 2016! Tack alla fantastiska fina kunder. Alla fina nyfödda bebisar och alla barn jag får förtroendet att lära känna. Nu kör vi ett ännu bättre år. Hej 2017! Vi ser fram emot att möta dig.

fineart_barnfotograf_lund_malmo_2

 

fineart_barnfotograf_lund_malmo