MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

BARNETS FÖRSTA ÅR – Barnfotograf Lomma

Din barnfotograf i Lomma. Då var vi igång med det nya året. Vi fortsätter med det populära erbjudandet Barnets första år där ni får två fotograferingar för en. Superpoppis och ett garanterat minne för livet. Flera viktiga milstolpar dokumenteras och ni väljer själva vilka bilder ni vill göra tavlor, album och förstoringar av. Det finns mer att läsa om detta erbjudande här. Ser fram emot att få följa många små bebisar detta året.

Barnfotograf Lomma, Barnfotograf Malmö, Babyfoto Malmö, Babyfoto Lund, Fotograf Lund

Din barnfotograf i Lomma. Studion finns nere vid piren.