MENY

ETT ÄKTA HANTVERK

Sedan starten har jag erbjudit mina kunder en en komplett print- och inramningstjänst. I studion finns det visningsax på alla produkter jag erbjuder så att du känner dig trygg i din beställning och lättare kan välja vad som passar dig. I min printstudio, där min man David håller till, printar, monterar, laminerar och ramar han in alla förstoringar själv för att kunna ge våra kunder det ABSOLUT BÄSTA på marknaden.

Alla produkter såsom ramar, album, fotoböcker och imageboxar är handgjorda på beställning. Förstoringar framkallas enbart på exklusivt FiineArt och lusterpapper för bästa åldersbeständighet.

 Alla mina förstoringar är på exklusiva fineart och luster papper för det bästa åldersbeständighet.

Jag och David kan garanterar dig produkter som varar livet ut, högsta kvalitet där vi inte kompromissar på något vis. Det är vi mycket stolta över!!!

Du får ett äkta hantverk.

Barnfotografering, Pris barnfotografering, Priser barnfotografering, priser fotografering