MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Gravidfotografering Malmö – ett minne för livet!

Stort stort grattis om du bär på det finaste du har! En gravidfotografering är roligt och inspirerande. Du kommer att få ett minne för livet. Även om man känner sig vacker eller stor och klumpig (tro mig man känner båda!) så kommer dessa bilderna att få dig att minnas tillbaka på tiden innan bebisen var här. Den tiden som aldrig känns som om den existerat.

Vi jobbar med ljus för att skapa konstnärliga porträtt som du kommer att glädjas åt och minnas långt efter att din lilla bebis kommit till världen. 

När ska jag fotografera magen?

Gravidfotografering rekommenderar jag att göra mellan vecka 30-35, då du fått en fin rund mage och fortfarande kan röra dig ganska bra. Det är du som känner din kropp bäst och avgör när.

Gravidfotografering
gravidfotografering i LommaDet känns obekvämt?!

Ingen känner sig bekväm att komma till en gravidplåtning. Det är därför jag är där. Jag LOVAR att du kommer känna dig trygg och säker hela vägen och du blir guidad genom hela fotograferingen! De flesta som kommer känner sig osäkra och när dem går säger dem att det inte var så obekvämt som de tänkt sig. Du bestämmer själv vilken typ av bilder du vill ta, med eller utan kläder.

Vad ska jag ha på mig på min gravidfotografering?

Jag rekommenderar bilder i underkläder för att framhäva magen. Det finns även 6 olika vackra gravidklänningar att låna i studion och flera olika tyger för drapering. Olika stilar för olika personligheter. Se mer i galleriet. Det finns även flera olika tyger/tyll att använda som rekvisita. Har du några egna plagg som du gillar och tror skulle passa bra till din gravidfotografering? Ta med dessa så kikar vi tillsammans vad som blir bäst för bilderna.

Är du nyfiken och vill höra mer? Eller vill du boka en tid? Hör av dig så berättar jag mer!