MENY

Hej och varmt välkommen hit!

 

Det är jag som är Jenny! Fotograf Malmö och Lund inom barnfoto, babyfoto, nyfödd och gravidfoto. Jag är så glad att du hittat mig!

kategorier i bloggen

Babyfoto i studio / Malmö

Funderar du på att fotografera din lilla bebis? Att fotografera små nyfödda bebisar är en unik och minnesvärd upplevelse. Nyfödda och så små och ömtåligaär dem bara en så kort tid. Bebisbubblan fångar dig och du glömmer snabbt bort denna tid. Genom att ta bilder under denna tiden får du fotografier som ger dig minnen från denna magiska tid.

Boka nyföddfoto

Jag tar naturliga ögonblick, när din bebis sover och är vaken om chans ges. Ofta när din bebis är mindre än 2 veckor sover den mer och är då lätt att posera. Dessa bilder förmedlar ett lugn och är vackra konstverk att ha på dina väggar i hemmet eller i ett fint litet album att bläddra i.

Jag ljussätter bilderna på olika sätt för att skapa vackra och konstnärliga bilder. Med hjälp av neutral rekvisita och bakgrunder, vacker ljussättning och min efterbearbetning av bilderna får vi vackra unika bilder av det finaste du har.

När det gäller att boka en nyföddfotografering är det bäst att göra det så snart din bebis har fötts. Jag garanterar då en tid till dig så fort jag kan. Har du hört av dig redan under graviditeten finns det en tid sparad i kalendern till dig. Då kan jag planera in fotograferingen då jag har begränsat antal tider i mitt schema och en hög efterfrågan på nyföddfotografering.

Genom att välja en professionell fotograf och boka tidigt kan du som förälder säkerställa att du får en tid och få bilder av högsta kvalitet som du för alltid kommer att uppskatta och värdesätta högt.

Läs mer här om mina nyföddfotograferingar och hör gärna av dig om du har frågor!