MENY

INFORMATION ANG.

Anpassningar pga COVID 19

Med anledning av den nya pandemilagen som träder i kraft 2021-01-10 så vill jag göra en uppdatering här. För att varje person ska ha 10 kvadratmeter att tillgå så kan max 7 personer vistas i min studio samtidigt.

 

Lagen säger att man inte kan splittra på sällskap som tillhör samma hushåll när de besöker en lokal. För mig som fotograf innebär detta inga förändringar i sättet jag jobbat under pandemin. Jag har endast en kund/familj i studion åt gången.

 

Fotografering sker som vanligt enligt tidsbokning och jag har inga drop-in-tider. Gäller även körkort.

 

Upphämtning av bilder görs vid överenskommet klockslag, så att inga kunder ska behöva riskera att mötas i eller precis utanför lokalen.

 

Ta hand om er!

HUR GÅR DET TILL?

HUR GÅR DET TILL?

BOKA TID

Hör av dig på telefon eller lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så ringer jag upp dig. Går även bra med SMS (0708583926).

Vi pratas vid eller mejlar om dina önskemål, vilken typ av bilder du gillar och vad du tänkt göra med dina bilder.

FOTOGRAFERING

Kom till studion på din bokade tid. Det finns gratis parkering utanför dörren med P-skiva.

Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Direkt efter fotograferingen tittar vi tillsammans på mitt produktsortiment så du ser vilka produkter du älskar mest. Vi bokar en tid till din bildvisning vanligtvis veckan därpå. Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro.

Priser för fotograferingsavgifter hittar du här.

ONLINEGALLERI

Just nu har jag framförallt visning online. Du får hem en länk till dina bästa bilder ca 2-3 dagar efter vår fotografering. Vill du ha specialbeställda tavlor, ramar går det att istället boka en bildvisning på plats i studion.

Antalet bilder varierar beroende på fotograferingstyp och antal familjemedlemmar.

Jag hjälper dig gärna även om du ser bilderna online. Vi bokar ett telefonmöte och diskuterar dina tankar och frågor.

Olika från priser på alla våra vackra handgjorda produkter hittar du här.

HÄMTNING AV DIN BESTÄLLNING

När din beställning är klar att hämta (oftast 2-6 veckor efter din beställning beroende på vilka produkter du beställt) får du ett SMS med en tid att hämta. Passar inte tiderna, kan du ringa mig så bokar vi en tid som passar bättre.

 

VARMT VÄLKOMNA!

MOBIL: 0708583926 (SMS går bra)

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM