MENY

UTOMHUSFOTO

 

UTOMHUSFOTO

 

Jag är specialiserad barnfotograf sedan 13 år. En fotografering hos mig ska vara en rolig och trygg upplevelse. Utomhusporträtt blir lekfulla,busiga, charmiga och klassiska i en fin blandning. Genuina och avslappnade familj- och syskonbilder.

 

Utomhusfotografering är mellan maj - oktober. Boka i tid för att få en garanterad tid då detta är min högsäsong!

Jag garanterar att detta kommer bli bilder som du kommer att njuta av i flera generationer framöver!VILKEN PLATS FOTOGRAFERAR VI UTOMHUS?

  • Fotograferingen är framförallt i Bjärred men även i Lomma ingår i bokningsavgiften.
  • Vill du ta mig till DITT favoritställe åker jag gärna till dig. Då tillkommer resekostnad.

Jag väljer mina fotoplatser med omsorg, med tanke på hur ljuset faller, bakgrunden blir och andra viktiga aspekter som lugn och ro. Högt gräs, grönska, hav och sand? Vad tycker du bäst om?

 

OM DIN FOTOGRAFERING
En fotografering är upp till en timme. Inga ombyten görs vid utomhusfotografering. Vi ses på vald plats och pratar ihop oss om vad ni har för specifika önskemål. Jag brukar ta med mig filt och ev. lådor till er fotografering. Ni får gärna själva ta med favoritleksaken. Jag kommer självklart ge er tips och råd om val av kläder.

 

 

ETT BARN/ SYSKONFOTO/FAMILJEFOTO

Vi hinner ta enskilda porträtt, familjebilder och syskonbilder under en timmes fotografering. En härlig variation av klassiska porträtt, kärleksfulla och busiga porträtt på alla familjemedlemmar.

 

VAD KOSTAR DET? Här hittar du alla aktuella priser

Pris: 1200 kr

  • Upp till en timmes fotografering utomhus på mina favoritplatser i Bjärred/Lomma.
  • Naturliga och genuina porträtt. En stor variation av enskilda porträtt, syskonbilder, familjebilder.
  • En till två fotoplatser beroende på väder och ålder på barnen
  • Personlig bildvisning för skräddarsydd beställning av produkter eller onlinevisning vid beställning av färdiga paketlösningar med digitala paket.

 

MINISESSION
FOTOGRAFERINGSAVGIFT
500 kr

10-15 minuters fotografering i studio/utomhus

En kortare fotosession för ett barn i studio eller utomhus särskilda dagar under månaden. Ditt barn fotograferas i de kläder ni kommer i.

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering. Specialpaket med digitala filer finns.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

 

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn. Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon. Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt- och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MOBIL: 0708583926

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva